200 gramų | veršiena (kumpis) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
50 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
100 gramų | pievagrybiai |
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su kopūstais
- Kaimiškas pjausnys
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Kepenys japoniškai
- Porų pyragas
- Žuvis su brokoliais
- Keptos bulvės ir vištiena
- Vaisiais įdaryta višta
- Grybų maltinukai lenkiškai
- Virtų bulvių blynai
- Keptas kiškis
- Blynai su moliūgais
- Kepta vištiena su jogurtu
- Čili jautienos gaminimas
- Mėsos kepsnys su grybais
- Spanguolinis šašlykas
- Ranka
- Cepelinai su mėsa
- Manų apkepas su razinomis
- Orkaitėje keptos bulvės
Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu
-
Veršiena, kumpis,
200 gramų -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai
-
Pievagrybiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.