Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.
Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | veršiena (kumpis) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
| 50 gramų | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 100 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti karosai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Spurgečiai
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Žuvis pagal Ingą
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Šašlykai su majonezu
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Krevečių užkepėlė
-
Olandiškas omletas
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kalakutiena su medumi
-
Kibinai "Su meile"
-
Keptas kumpis
-
Aštrūs sparneliai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Mamos picos padas
Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Veršiena, kumpis,
200 gramų -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai
-
Pievagrybiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
