Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.

Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu
INGREDIENTAI:
200 gramų | veršiena (kumpis) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
50 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
100 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta velykinė antis
-
Kelmas
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Šutinta kiškiena
-
Mėsos kepsniai
-
Labai paprasti koldūnai
-
Jautienos čenakai
-
Kiauliena grill
-
Pica su kriaušėmis
-
Kepta kurapka
-
Kugelis
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Žuvies pudingas
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Šašlykas kitaip
-
Sparneliai su kariu
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Kepta veršiena
Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Veršiena, kumpis,
200 gramų -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai
-
Pievagrybiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...