Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.
Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | veršiena (kumpis) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
| 50 gramų | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 100 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Keptos rudmėsės svieste
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Vištiena su ryžiais
-
Moliūgų apkepas
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Olandiškas omletas
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Vištienos keksiukai
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Jautienos čenakai
-
Makaronai su lašiša
-
Troškinta žuvis
Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Veršiena, kumpis,
200 gramų -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai
-
Pievagrybiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
