Vengriškai kepta mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek aitriosios paprikos
150 gramų grybai (virti)
šiek tiek kvietiniai miltai
4 vienetai kiauliena (griežinėliai po 180g)
80 gramų aliejaus
1 vienetas svogūnai
200 mililitrų raudonas vynas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vengriškai kepta mėsa

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (5)


  • svetlana 2010-03-12 14:07

    man labai patinka vengpriska virtuve ir viska ka randu cia man kelia pasitenkinima-gyventi galima
    :-D :-D


Daugiau receptų