Vengriškai kepta mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
| 150 gramų | grybai (virti) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
| 4 vienetai | kiauliena (griežinėliai po 180g) |
| 80 gramų | aliejaus |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 200 mililitrų | raudonas vynas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės su feta sūriu
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Lazanija su jautiena
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Midijų šašlykai
-
Pikantiška triušiena
-
Įdarytos dešrelės
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Kotletai
-
Lašišos apkepas
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Kepsnys Du milžinai
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Keptas triušis sviestiniame marinate
-
Aštrūs sparneliai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
Vengriškai kepta mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aitrioji paprika
-
Grybai, virti,
150 gramų - Kvietiniai miltai
-
Kiauliena, griežinėliai po 180g,
4 vienetai -
Aliejus,
80 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
200 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
svetlana
2010-03-12 14:07
man labai patinka vengpriska virtuve ir viska ka randu cia man kelia pasitenkinima-gyventi galima
:-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
