
100 gramų | žuvis (filė (aš naudojau tilapiją)) |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | kiaušiniai |
5 vienetai | pievagrybiai |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | krevetės be kevalo |
2. Apelsinus perpjauti pusiau. Atsargiai šaukšteliu išimti minkštimą, ne pradurti! Kelis gabalėlius apelsino susmulkinam ir dedam į grybų masę.
3. Atskirai apkepame žuvį. Susmulkinti.
4. Išplakti kiaušinį su grietinėlę ir į tą masę įberti tarkuoto sūrio.
5. Viską sumaišyti - grybus, kiaušinių masę, susmulkintą žuvį, pagardinti pagal skonį ir gautą masę dedame į apelsinų puodelius. Papuošti krevetėmis su uodegėle.
6.Sustatome puodelius į formą. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 15-20 minučių.
Labai skanu ir gražu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Karaimų kibinai
-
Omleto keksiukai
-
Sulekta Speltos pica
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Sauliaus kibinai
-
Mini picos su majonezu
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Meilės pica su Spelta
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Traktoristo pietūs
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Įdarytos bandelės
Žuvis apelsinų puodelyje

- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė (aš naudojau tilapiją),
100 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
5 vienetai - Sūris, fermentinis
- Grietinėlė, 35%
- Prieskoniai
- Aliejus
- Krevetės be kevalo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Pievagrybius nuplauti, susmulkinti ir pakepinti aliejuje ant stiprios ugnies, nes tada greičiau iškeps apkepas ir nebus skysčio.
2. Apelsinus perpjauti pusiau. Atsargiai šaukšteliu išimti minkštimą, ne pradurti! Kelis gabalėlius apelsino susmulkinam ir dedam į grybų masę.
3. Atskirai apkepame žuvį. Susmulkinti.
4. Išplakti kiaušinį su grietinėlę ir į tą masę įberti tarkuoto sūrio.
5. Viską sumaišyti - grybus, kiaušinių masę, susmulkintą žuvį, pagardinti pagal skonį ir gautą masę dedame į apelsinų puodelius. Papuošti krevetėmis su uodegėle.
6.Sustatome puodelius į formą. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 15-20 minučių.
Labai skanu ir gražu :)
Komentarai (5)
-
simute
2010-01-21 20:22
labai grazu ir itariu skanu :super2:
-
Linksmute
2010-01-18 18:45
Puikus receptas :super: .Labai idomus ir graziai , skirtingai atrodantis .Aciu ;-)