Mėsos įdarui:
500 g kiaulienos faršo
1 didelis svogūnas
200 g kefyro (arba grietinės)
pagal skonį prieskonių
1kiaušinis (patepimui)
Visus tešlai skirtus ingridientus sumaišyti, palikti šiltai, kad gauta masė šiek tiek pakiltų. Iškočioti maždaug 0,5 m storiu daryti apvalius, tam tinka maža lėkštutė. Kepti 180 laipsių temperatūroje apie 40 min.

Kibinai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | pienas |
30 gramų | mielės |
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastas burgeris
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Pikantiškos rožytės
-
Omleto keksiukai
-
Naminė pica
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Vištienos vyniotinis
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Skrebučiai su sūriu
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Pikantiškos sraigės
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Grilintas camembertas
Kibinai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
250 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsos įdarui:
500 g kiaulienos faršo
1 didelis svogūnas
200 g kefyro (arba grietinės)
pagal skonį prieskonių
1kiaušinis (patepimui)
Visus tešlai skirtus ingridientus sumaišyti, palikti šiltai, kad gauta masė šiek tiek pakiltų. Iškočioti maždaug 0,5 m storiu daryti apvalius, tam tinka maža lėkštutė. Kepti 180 laipsių temperatūroje apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Karolis
2011-06-10 14:21
Cituoju "Iškočioti maždaug 0,5 m " Puse metro. :-D
Saunu kad dedat receptus, :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...