Mėsos įdarui:
500 g kiaulienos faršo
1 didelis svogūnas
200 g kefyro (arba grietinės)
pagal skonį prieskonių
1kiaušinis (patepimui)
Visus tešlai skirtus ingridientus sumaišyti, palikti šiltai, kad gauta masė šiek tiek pakiltų. Iškočioti maždaug 0,5 m storiu daryti apvalius, tam tinka maža lėkštutė. Kepti 180 laipsių temperatūroje apie 40 min.
Kibinai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | pienas |
| 30 gramų | mielės |
| 500 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės šoninės patale
-
Naminė pica
-
Bandelės iš batono
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Karališki pusryčiai
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Hamburgeris
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Sūrio piršteliai
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Karališkos krevetės
-
SPELTOS pica
-
Lašišos vėrinukai
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Aitri kepta šoninė
Kibinai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
250 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsos įdarui:
500 g kiaulienos faršo
1 didelis svogūnas
200 g kefyro (arba grietinės)
pagal skonį prieskonių
1kiaušinis (patepimui)
Visus tešlai skirtus ingridientus sumaišyti, palikti šiltai, kad gauta masė šiek tiek pakiltų. Iškočioti maždaug 0,5 m storiu daryti apvalius, tam tinka maža lėkštutė. Kepti 180 laipsių temperatūroje apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Karolis
2011-06-10 14:21
Cituoju "Iškočioti maždaug 0,5 m " Puse metro. :-D
Saunu kad dedat receptus, :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
