Varškės spurgos
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | varškė |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | cukrus |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušiniai išplakami su cukrumi. Jie supilami į ištrintą varškę. Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir suberiame į varškę. Minkome tešlą, miltų dedant tiek, kad būtų galima formuoti spurgas. Suformuojame nedidelius rutuliukus ir juos verdame įkaitintame aliejuje. Spurgas atvėsiname ir apibarstome cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos bandelės
-
Bandelės su varške
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Bandelės su cinamonu
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
Vaflinis pyragas
-
Mano Napaleonas
-
Sūrūs riestainiai
-
Velykų pyragas
-
Morkų pyragaičiai
-
Traškieji sausainiukai
-
Tortas Voratinklis
-
Obuolių tarta
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
Varškės spurgos
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Varškė,
0.5 kilogramo - Kvietiniai miltai
- Cukrus
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Aliejus
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušiniai išplakami su cukrumi. Jie supilami į ištrintą varškę. Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir suberiame į varškę. Minkome tešlą, miltų dedant tiek, kad būtų galima formuoti spurgas. Suformuojame nedidelius rutuliukus ir juos verdame įkaitintame aliejuje. Spurgas atvėsiname ir apibarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jurgita
2019-02-26 10:18
Labai skanios išeina
-
Mama
2017-05-07 16:48
Labai kietos
-
petras
2015-01-01 13:52
o ei varskės neturi su kuo daryti?
-
Jurate
2013-09-17 20:55
Geras receptas ,pagal ji daug laiko jau kepu spurgas. Dedasi 3-4 saukstai cukraus ir 7-10 saukstu miltu,tesla turi buti minksta,darom nedideles spurgytes,vis pamirkant rankas i aliejuKuo minkstesne tesla ,tuo skanesnes spurgytes.
-
Paulina
2013-08-13 16:03
Kiek miltų ir cukraus dėti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
