 
| Tešlai: | ||
| 1.5 kilogramo | miltai | |
| 4 vienetai | kiaušiniai | |
| 150 mililitrų | pienas | |
| 100 mililitrų | aliejaus | |
| 50 gramų | mielės | |
| 5 valgomieji šaukštai | grietinė | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| Įdarui: | ||
| 700 gramų | kiauliena (malta) | |
| 200 gramų | grybai | |
| 3 vienetai | svogūnai | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai | |
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Paprastas obuolių pyragas Paprastas obuolių pyragas
- 
                
                                         Kapučininiai keksiukai Kapučininiai keksiukai
- 
                
                                         Obuoliai skarelėse Obuoliai skarelėse
- 
                
                                         Bandelės su kumpio įdaru Bandelės su kumpio įdaru
- 
                
                                         Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- 
                
                                         Obuolių spurgos be mielių Obuolių spurgos be mielių
- 
                
                                         Keksiukai kiekvienai dienai Keksiukai kiekvienai dienai
- 
                
                                         Pyragėliai su vaisiais Pyragėliai su vaisiais
- 
                
                                         Pyragėliai su žuvimi Pyragėliai su žuvimi
- 
                
                                         Dieviški eklerai Dieviški eklerai
- 
                
                                         Mini kreminio sūrio pyragėliai Mini kreminio sūrio pyragėliai
- 
                
                                         Cukinijų keksiukai Cukinijų keksiukai
- 
                
                                         Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- 
                
                                         Šokoladinė suflė Šokoladinė suflė
- 
                
                                         Sūrio keksiukai Sūrio keksiukai
- 
                
                                         Keksiukai su šviežiomis uogomis Keksiukai su šviežiomis uogomis
- 
                
                                         Spurgos kitaip Spurgos kitaip
- 
                
                                         Kokosiniai pyragaičiai Kokosiniai pyragaičiai
- 
                
                                         Aguoninės formelės Aguoninės formelės
- 
                
                                         Makaronų ir obuolių apkepas Makaronų ir obuolių apkepas
Pyragėliai su grybais ir mėsa
 akcijas
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
- 
                                                            
                                                            Miltai, 1.5 kilogramo 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 4 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Pienas, 150 mililitrų 
- 
                                                            
                                                            Aliejus, 100 mililitrų 
- 
                                                            
                                                            Mielės, 50 gramų 
- 
                                                            
                                                            Grietinė, 5 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, 4 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Druska, 1 žiupsnelis 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- 
                                                            
                                                            Kiauliena, malta, 700 gramų 
- 
                                                            
                                                            Grybai, 200 gramų 
- 
                                                            
                                                            Svogūnai, 3 vienetai 
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Į pašildytą (vos vos pašildytą) pieną įberiame 1 a.š. cukraus ir išmaišome, ten pat sudedam mieles ir vėl išmaišome. Paliekam šiltai, kad mielės pakiltų. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Sudedam grietinę, supilam aliejų - viską išmaišome. Tuo metu mūsų mielės jau turėtų pakilti, supilam į masę mieles ir viską išmaišome. Per sietelį suberiame miltus (tik ne visus iš karto, bet porcijomis). Išminkome tešlą. Ji turėtų kažkiek lipti prie rankų. Jei įbersite per daug miltų - pyragėliai bus "mediniai". Paliekame tešlą šiltai, kad pakiltų. Aš leidžiu tešlai pakilti 2 kartus. Vieną sykį, kai pakyla, išminkau ir vėl palieku, kol pakils. 
- Kol tešla kyla, gaminame įdarą: Svogūnus nulupam, supjaustom kubeliais ir pakepinam aliejuje, kol šiek tiek pakeis spalvą. Tuomet įdedam faršą ir pakepinam maišydami su svogūnais. Jei naudosite pievagrybius, tuomet juos supjaustome griežinėliais ir dedam į faršo-svogūnų masę, kai ji bus beveik iškepusi. Jei naudojate kitokius grybus - patariu juos iš anksto apvirti apie 30min. ir tuomet dėti į keptuvę anksčiau negu faršą. Įdaras turi būti pilnai iškepęs. Jei jums gavosi per sausas įdaras - įpilkite šiek tiek vandens ir išmaišykite. Be abejo, dedame druską bei pipirus ar kitokius prieskonius pagal Jūsų skonį. Įdarą atvėsiname iki kambario temperatūros. 
- Pagaliau pakilo mūsų tešla ir atvėso įdaras, galim lipdyti pyragėlius. Kaip lipdyti - čia jau kiekvienos šeimininkės pasirinkimas bei pamėgta technika. Galite padaryti ir pyragą, bus greičiau ir paprasčiau. Mano šeima mėgsta mažus pyragėlius. 
- P.S. Įdaras gali būti skirtingas. Gali būti tik su faršu arba ryžiai+grybai, arba kopūstai (troškinti)+kiaušiniai, arba marmeladas, uogienė, varškė... Žodžiu, kaip kam patinka. Šį kartą mano vieni pyragėliai su mėsa ir grybais, kiti su kopūstais ir kiaušiniais. Skanaus 
Komentarai (3)
- 
        renata
        2015-04-21 18:22
    
   As tai deciau zalia farsa,daug skaniau nei apkeptas 
 
- 
        ingrida
        2015-02-28 17:25
    
   Labai skanios bandeles :) 
 

 
                 
                    
 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
                                        Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
                                     Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
                                        Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
                                        Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
                                     Želė ir zefyrų suktinukai
                                        Želė ir zefyrų suktinukai
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"