
Triufeliai su kalėdiniu punšu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų | juodojo šokolado | |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
25 gramai | sviestas | |
5 valgomieji šaukštai | dansukker cukrus farinas | |
3 valgomieji šaukštai | kalėdinis punšas | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Susmulkinkite šokoladą.
2.
Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę ir cukrų „Farinas“.
3.
Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą, supilkite kalėdinį punšą ir maišykite iki vientisos masės. Palaukite, kol truputį atauš.
4.
Sukrėskite triufelių mišinį į nedidelius indelius ir padėkite į šaldytuvą ataušti.
5.
Lengvai pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus žele desertas
-
Vyšnių želė
-
Spurgos iš varškės
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Vaisių vėrinukai
-
Vaisinis pyragas
-
Varškės spurgos
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Pieniški saldainiai
-
Želė desertas su uogiene
-
Vaisinė želė
-
Obuolių šerbetas
-
Abrikosų šerbetas
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Nugos tortas
-
Bananai tešloje
-
Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis
-
Želė desertas "Agrasto sapnas"
Triufeliai su kalėdiniu punšu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Juodasis šokoladas,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Sviestas,
25 gramai -
Dansukker cukrus Farinas,
5 valgomieji šaukštai -
Kalėdinis punšas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Kakava
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite šokoladą.
Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę ir cukrų „Farinas“.
Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą, supilkite kalėdinį punšą ir maišykite iki vientisos masės. Palaukite, kol truputį atauš.
Sukrėskite triufelių mišinį į nedidelius indelius ir padėkite į šaldytuvą ataušti.
Lengvai pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...