500 gramų | varškė |
100 gramų | šokoladas (baltas) |
100 gramų | kokoso drožlės |
100 gramų | uogos (džiovintos) |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
10 gramų | želatina |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čigonų plokštainis
- Jogurtinių ledų tortukas
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Vaisių vėrinukai
- Tiramisu gaminimas
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Tinginys tarp aguonų
- Viskio karamelė
- Pieno slėgtinis
- Citrininiai arbūzų ledukai
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Želė su vaisiais
- Citrininiai putėsiai
- Duonos putėsiai
- Varškės skanėstas
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Šokoladiniai ledai
- Tortas "Greitukas"
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
Desertas "Snieguolė"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Varškė,
500 gramų -
Šokoladas, baltas,
100 gramų -
Kokoso drožlės,
100 gramų -
Uogos, džiovintos,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatiną suberti į nesvylančią keptuvę ir užpilti pusė stiklinės šilto vandens. Kaitinant maišyti kelias minutes ir nukelti keptuvę nuo ugnies.
Sumaigyti varškę kartu su cukrumi.
Šokolado gabaliukus išlydyti garų vonelėje. Tada sudėti sviestą. Į šokolado ir sviesto vonelę supilti želatiną ir maišyti. Masę nukelti nuo garų vonelės.
Varškės masę sumaišykite su šokolado mišiniu ir viską sklandžiai išmaišykite.
Ant pergamento popieriaus barstyti kokoso drožles, tolygiai sudėti varškės ir šokolado masę, o per vidurį barstyti džiovintų uogų. Iš popieriaus suformuoti stačiakampį (žiūrėti, jog neliktų neuždengtų vietų), atsargiai folija apvynioti stačiakampį ir padėti į šaldytuvą bent 3 valandoms stingti.
Skanaus :)