
Juodasis tinginys
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 pakeliai | šokoladinių sausainių |
2 stiklinės | kakava |
200 gramų | sviestas |
100 gramų | džiovintų spanguolių |
100 gramų | graikiniai riešutai |
100 gramų | pienas |
60 gramų | baltas šokoladas |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Piene ištirpinti cukrų, sumaišytą su kakava. Sudėti sviestą ir ant labai mažos ugnies virti bent 5 minutes, vis maišant.
2.
Sulaužyti sausainius. Riešutus, kiek pasmulkintus, ir spanguoles džiovintas sudėti į sausainius, įtarkuoti nemažai citrinos žievelių, supilti juodą masę ir gerai išmaišyti.
3.
Supilti į norimą formą. Kai sušalo, papuošiau dar baltu šokoladu ir tortų papuošimui skirtomis gėlytėmis. Į storumą norisi sakyti, bet šiuo atveju tinka į SVEIKATĄ!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių desertas
-
Sezaminis gardėsis
-
Ananasų kukuliukai
-
Tinginių tinginys
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Tortas su uogienės padažu
-
Desertas "Vojei"
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Grietinėlės pyragas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Melionų desertas
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Šokoladiniai bananai
-
Vasariškas tortas
-
Margas varškės desertas
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Žiemos skanumynas
-
Vasariškas desertas
Juodasis tinginys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Šokoladiniai sausainiai,
2 pakeliai -
Kakava,
2 stiklinės -
Sviestas,
200 gramų -
Džiovintos spanguolės,
100 gramų -
Graikiniai riešutai,
100 gramų -
Pienas,
100 gramų -
Baltas šokoladas,
60 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Piene ištirpinti cukrų, sumaišytą su kakava. Sudėti sviestą ir ant labai mažos ugnies virti bent 5 minutes, vis maišant.
Sulaužyti sausainius. Riešutus, kiek pasmulkintus, ir spanguoles džiovintas sudėti į sausainius, įtarkuoti nemažai citrinos žievelių, supilti juodą masę ir gerai išmaišyti.
Supilti į norimą formą. Kai sušalo, papuošiau dar baltu šokoladu ir tortų papuošimui skirtomis gėlytėmis. Į storumą norisi sakyti, bet šiuo atveju tinka į SVEIKATĄ!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...