
Juodasis tinginys
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 pakeliai | šokoladinių sausainių |
2 stiklinės | kakava |
200 gramų | sviestas |
100 gramų | džiovintų spanguolių |
100 gramų | graikiniai riešutai |
100 gramų | pienas |
60 gramų | baltas šokoladas |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Piene ištirpinti cukrų, sumaišytą su kakava. Sudėti sviestą ir ant labai mažos ugnies virti bent 5 minutes, vis maišant.
2.
Sulaužyti sausainius. Riešutus, kiek pasmulkintus, ir spanguoles džiovintas sudėti į sausainius, įtarkuoti nemažai citrinos žievelių, supilti juodą masę ir gerai išmaišyti.
3.
Supilti į norimą formą. Kai sušalo, papuošiau dar baltu šokoladu ir tortų papuošimui skirtomis gėlytėmis. Į storumą norisi sakyti, bet šiuo atveju tinka į SVEIKATĄ!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginių - tinginys
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Persikų desertas
-
„McFlurry“ desertas
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Varškės skanėstas
-
Viskio karamelė
-
Sausainių tortas
-
Šokoladiniai bananai
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Varškės desertas
-
Uogų desertas
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Žemuogių grietinėlė
-
Uogų jogurtas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Baltasis tinginys
-
Ledų ir bananų kokteilis
Juodasis tinginys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Šokoladiniai sausainiai,
2 pakeliai -
Kakava,
2 stiklinės -
Sviestas,
200 gramų -
Džiovintos spanguolės,
100 gramų -
Graikiniai riešutai,
100 gramų -
Pienas,
100 gramų -
Baltas šokoladas,
60 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Piene ištirpinti cukrų, sumaišytą su kakava. Sudėti sviestą ir ant labai mažos ugnies virti bent 5 minutes, vis maišant.
Sulaužyti sausainius. Riešutus, kiek pasmulkintus, ir spanguoles džiovintas sudėti į sausainius, įtarkuoti nemažai citrinos žievelių, supilti juodą masę ir gerai išmaišyti.
Supilti į norimą formą. Kai sušalo, papuošiau dar baltu šokoladu ir tortų papuošimui skirtomis gėlytėmis. Į storumą norisi sakyti, bet šiuo atveju tinka į SVEIKATĄ!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...