Saldūs migdolai su druska
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | migdolai |
70 gramų | dansukker cukrus farinas |
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai |
1 valgomasis šaukštas | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
2.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
3.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sezaminis gardėsis
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Obuolių šerbetas
- Melionų desertas
- Obuoliai su varške
- Nekeptas meduolių pyragas
- Grietinėlės pyragas
- Kepti įdaryti obuoliai
- Mėlynių ledai
- Nekeptas varškės tortas
- Šviežūs uogų ledai
- Žiemiški šokoladiniai meduoliai
- Gaivus tortas
- Bakalieno Tinginys
- Varškės desertas su vaisiais
- Kukurūzų torčiukas
- Šokoladiniai irisai su riešutais
- Braškiniai ledai
- Ledų ir bananų kokteilis
- Pudingas
Saldūs migdolai su druska
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Migdolai,
200 gramų -
Dansukker cukrus Farinas,
70 gramų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...