
Saldūs migdolai su druska
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | migdolai |
70 gramų | dansukker cukrus farinas |
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai |
1 valgomasis šaukštas | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
2.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
3.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasti naminiai ledai
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Aguoninės formelės
-
Lemon posset
-
Šafranais pagardintos baltojo šokolado bandelės
-
Dribsnių kokteilis
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Varškės sūris su žele
-
Jogurtinis pudingas
-
Vynuogės šokolade
-
Braškumėlis
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Braškių desertas
-
Mėgstamiausias šeimos desertas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Imbieriniai cukatai
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Tinginys
-
Želė drebučiai apelsine
-
Ryžių pudingas su vaisiais
Saldūs migdolai su druska
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Migdolai,
200 gramų -
Dansukker cukrus Farinas,
70 gramų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...