Saldūs migdolai su druska
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 200 gramų | migdolai |
| 70 gramų | dansukker cukrus farinas |
| 60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai |
| 1 valgomasis šaukštas | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
2.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
3.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pudingas su vaisiais
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Persikų desertas
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Citrinų pudingas
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Želė su vaisiais
-
Bananiniai saldainiai
-
Skrudinti migdolai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Medaus tortukas
-
Tinginių tinginys
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Spurgos pavakariams
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
Saldūs migdolai su druska
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Migdolai,
200 gramų -
Dansukker cukrus Farinas,
70 gramų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
