Saldūs migdolai su druska
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 200 gramų | migdolai |
| 70 gramų | dansukker cukrus farinas |
| 60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai |
| 1 valgomasis šaukštas | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
2.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
3.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Mini pavlovos
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Vaisinis desertas
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Braškumėlis
-
Šokoladiniai fondantai
-
Kriaušių desertas
-
Vaisinė želė
-
Želė tortas
-
Greiti braškiniai ledai
-
Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Uogų skanėstas
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Saldainukai "Brigadeiros"
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Lizdeliai
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
Saldūs migdolai su druska
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Migdolai,
200 gramų -
Dansukker cukrus Farinas,
70 gramų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
