
Mango pudingas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | mango | |
120 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) | |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys | |
0.5 valgomojo šaukšto | citrinos žievelė (tarkuota) | |
2 vienetai | mėta (šakelės, smulkintos) | |
1 valgomasis šaukštas | medus (skystas) | |
Papuošimui: | ||
1 | mėta (šakelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
2.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
3.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Vaisinis desertas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Ryžių desertas
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Žele desertas
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Gaivus mango desertas
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Glazūruota varškė
-
Tortas "Greitukas"
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Saldus patiekalas
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Šokoladiniai ledai
Mango pudingas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Mango,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%, riebi,
120 mililitrų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos žievelė, tarkuota,
0.5 valgomojo šaukšto -
Mėta, šakelės, smulkintos,
2 vienetai -
Medus, skystas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėta, šakelė,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...