Mango pudingas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 2 vienetai | mango | |
| 120 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) | |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys | |
| 0.5 valgomojo šaukšto | citrinos žievelė (tarkuota) | |
| 2 vienetai | mėta (šakelės, smulkintos) | |
| 1 valgomasis šaukštas | medus (skystas) | |
| Papuošimui: | ||
| 1 | mėta (šakelė) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
2.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
3.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vafliai su karamele
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Duonos putėsiai
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Aistės jogurto pyragas
-
Degtinės ledai
-
Grietinėlės ledai
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Arbūzų želė
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Želė su vaisiais
-
Citrininis desertas
-
Braškės su šokoladu
-
Ledai su braškėmis
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Karamelinės lazdelės
-
Desertinė varškė
Mango pudingas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Mango,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%, riebi,
120 mililitrų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos žievelė, tarkuota,
0.5 valgomojo šaukšto -
Mėta, šakelės, smulkintos,
2 vienetai -
Medus, skystas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėta, šakelė,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
