Mango pudingas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai mango
120 mililitrų grietinėlės, 35% (riebi)
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
0.5 valgomojo šaukšto citrinos žievelė (tarkuota)
2 vienetai mėta (šakelės, smulkintos)
1 valgomasis šaukštas medus (skystas)
Papuošimui:
1 mėta (šakelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
2.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
3.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mango pudingas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.

  2. Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.

  3. Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų