Mango pudingas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 2 vienetai | mango | |
| 120 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) | |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys | |
| 0.5 valgomojo šaukšto | citrinos žievelė (tarkuota) | |
| 2 vienetai | mėta (šakelės, smulkintos) | |
| 1 valgomasis šaukštas | medus (skystas) | |
| Papuošimui: | ||
| 1 | mėta (šakelė) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
2.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
3.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Degtinės ledai
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Sūrio desertas
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Grietinės želė su bananais
-
Vasariškas želė desertas
-
Pudingas
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Gaivus desertas
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Varškės tortas
-
Viskio karamelė
-
Kalėdiniai grybukai
-
Ananasų kukuliukai
-
Citrininiai putėsiai
-
Pyragas su braškėmis ir žele
Mango pudingas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Mango,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%, riebi,
120 mililitrų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos žievelė, tarkuota,
0.5 valgomojo šaukšto -
Mėta, šakelės, smulkintos,
2 vienetai -
Medus, skystas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėta, šakelė,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę (šaltą) plakti, kol šiek tiek sustandės. Tada pridėti smulkintos mėtų šakelės, išspausti truputį citrinos sulčių, dėti medaus ir vėl gerai išplakti.
Dviejų mangų minkštimą supjaustyti ir sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Dėti šiek tiek išplaktos grietinėlės, tada pridėti šaukštą medaus, truputį citrinos sulčių, žievelės ir suplakti. Šaukštu įmaišyti mango gabaliukų.
Patiekti su išplakta grietinėle ir mėtos šakele.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
