Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 1 pakelis | rauginti kopūstai |
| 4 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
| 300 gramų | jautiena (malta) |
| 2 litrai | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Bananų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Moliūgų sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Aguonpienis
-
Saldi slyvų sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Rauginti kopūstai,
1 pakelis -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
300 gramų -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
