Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.

Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | rauginti kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
300 gramų | jautiena (malta) |
2 litrai | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Saldi sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Bulgariška sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Varnalėšos sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Rauginti kopūstai,
1 pakelis -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
300 gramų -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...