Pupeles iš vakaro užpilame dideliu kiekiu pasūdyto šalto vandens. Kai išbrinks, nuskalaujame. Paruošiame daržovių sultinį.
Pupeles suberiame į puodą, įpilame šiek tiek vandens ir paverdame 30 min., ant silpnos ugnies.
Supilame daržovių sultinį ir paverdame dar 20 min., kol pupelės suminkštės.
Morkas nuskutame, sutarkuojame, susmulkiname svogūną, išspaudžiame česnaką, supjaustome pomidorus.
Pomidorų sultis (kuriose buvo užkonservuoti) supilame į verdančias pupeles, sudedame daržoves, čiobrelių ir paverdame, kol morkos suminkštės.
Pagardiname druska, pipirais ir užbarstome kapotų petražolių.
Patiekiame su balta duona. Skanaus :)
Pupelių sriuba su daržovėmis
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai (smulkinti) |
| šiek tiek | petražolės (kapotos) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 litro | pomidorai (konservuoti) |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 1 stiklinė | pupelės (baltos, džiovintos) |
| 600 mililitrų | sultinys (daržovių) |
| 2 | morkos |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Špinatų sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Lietuviška kopūstienė
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Suomiška žuvienė
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Soti ir greita sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Soti žuvienė
Pupelių sriuba su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Čiobreliai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės, kapotos
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai, konservuoti,
0.5 litro -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pupelės, baltos, džiovintos,
1 stiklinė -
Sultinys, daržovių,
600 mililitrų -
Morkos,
2 - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles iš vakaro užpilame dideliu kiekiu pasūdyto šalto vandens. Kai išbrinks, nuskalaujame. Paruošiame daržovių sultinį.
Pupeles suberiame į puodą, įpilame šiek tiek vandens ir paverdame 30 min., ant silpnos ugnies.
Supilame daržovių sultinį ir paverdame dar 20 min., kol pupelės suminkštės.
Morkas nuskutame, sutarkuojame, susmulkiname svogūną, išspaudžiame česnaką, supjaustome pomidorus.
Pomidorų sultis (kuriose buvo užkonservuoti) supilame į verdančias pupeles, sudedame daržoves, čiobrelių ir paverdame, kol morkos suminkštės.
Pagardiname druska, pipirais ir užbarstome kapotų petražolių.
Patiekiame su balta duona. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
