šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai (smulkinti) |
šiek tiek | petražolės (kapotos) |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 litro | pomidorai (konservuoti) |
1 skiltelė | česnakas |
1 stiklinė | pupelės (baltos, džiovintos) |
600 mililitrų | sultinys (daržovių) |
2 | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Pupeles suberiame į puodą, įpilame šiek tiek vandens ir paverdame 30 min., ant silpnos ugnies.
Supilame daržovių sultinį ir paverdame dar 20 min., kol pupelės suminkštės.
Morkas nuskutame, sutarkuojame, susmulkiname svogūną, išspaudžiame česnaką, supjaustome pomidorus.
Pomidorų sultis (kuriose buvo užkonservuoti) supilame į verdančias pupeles, sudedame daržoves, čiobrelių ir paverdame, kol morkos suminkštės.
Pagardiname druska, pipirais ir užbarstome kapotų petražolių.
Patiekiame su balta duona. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų sriuba
- Brokolių sriuba
- Šviežių miško grybų sriuba
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Šaldžiasriubė
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Austrių sriuba
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Tiršta sūrio sriuba
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Dilgėlių sriubytė
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Bulvienė su grybais ir riešutais
- Balinti baršteliai su grybais
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Sūrio ir duonos sriuba
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Karpių sriuba su razinomis
Pupelių sriuba su daržovėmis
- Druska
-
Čiobreliai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės, kapotos
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai, konservuoti,
0.5 litro -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pupelės, baltos, džiovintos,
1 stiklinė -
Sultinys, daržovių,
600 mililitrų -
Morkos,
2 - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pupeles iš vakaro užpilame dideliu kiekiu pasūdyto šalto vandens. Kai išbrinks, nuskalaujame. Paruošiame daržovių sultinį.
Pupeles suberiame į puodą, įpilame šiek tiek vandens ir paverdame 30 min., ant silpnos ugnies.
Supilame daržovių sultinį ir paverdame dar 20 min., kol pupelės suminkštės.
Morkas nuskutame, sutarkuojame, susmulkiname svogūną, išspaudžiame česnaką, supjaustome pomidorus.
Pomidorų sultis (kuriose buvo užkonservuoti) supilame į verdančias pupeles, sudedame daržoves, čiobrelių ir paverdame, kol morkos suminkštės.
Pagardiname druska, pipirais ir užbarstome kapotų petražolių.
Patiekiame su balta duona. Skanaus :)