Į dubenį sudėti vištos sparnelius, sudėti gabaliukais pjaustytą sviestą, trintą česnaką, berti druskos, pipirų ir viską išmaišykite rankomis, kad sviestas ir prieskoniai įsitrintų į sparnelius. Palaikykite šaldytuve apie valandą laiko. Kepkite įkaitintoje 180 - 200°C temp. orkaitėje, ant grotelių 30 - 40 minučių.
Patiekite su bulvėmis ar kitomis daržovėmis.
Skanaus.
Sviestiniai vištų sparneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 700 gramų | vištiena |
| 0.5 pakelio | sviestas |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | druska |
| 4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos filė šašlykai
-
Keptos kepenėlės
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Rudens įkvėptas plovas
-
Garinta lašiša su daržovėmis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Lietuviški čenakai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Vištiena ant druskos
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
Sviestiniai vištų sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena,
700 gramų -
Sviestas,
0.5 pakelio - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti vištos sparnelius, sudėti gabaliukais pjaustytą sviestą, trintą česnaką, berti druskos, pipirų ir viską išmaišykite rankomis, kad sviestas ir prieskoniai įsitrintų į sparnelius. Palaikykite šaldytuve apie valandą laiko. Kepkite įkaitintoje 180 - 200°C temp. orkaitėje, ant grotelių 30 - 40 minučių.
Patiekite su bulvėmis ar kitomis daržovėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
