Užkanda "Braškės"
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
200 gramų | bulvių ((košė), šalta) |
15 vienetų | silkė ((gabaliukai)) |
15 vienetų | svogūnai (marinuoti (griežinėliai) ) |
15 vienetų | ananasų ( (griežinėliai) ) |
50 mililitrų | burokėliai (virti (sultys) ) |
1 saujelė | sezamas |
30 lapų | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iš bulviu košės formuojam mažą blynelį, ant jo dedam griežinėlį silkės, griežinėli ananaso, kelis gabaliukus svogūnų. Sulipdome kaip pyragelį ir suformuojam braškytę. Taip formuojame pyragėlius iš visos turimos bulvių košės. Braškytes įmerkiame 5 sekundėm į burokėlių sultys, išimame, patepam aliejumi, apibarstome sezamais ir padarom uodegeles iš petražolių. Gražu, originalu ir skanu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užtepėlė su krabais
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Baltoji trobelė
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Kamuoliukai su slyvomis
- Kepenėlių tortas
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Rūkytas lynas
- Faršo vyniotinis
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Ypatingieji kiaušinukai
- Rūkyti kumpio gabalai
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Šokoladinės braškės
- Salotos ananase
- Avokadas su varške
- Įdaryti kiaušiniai
- Kepenelių vyniotinis
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
Užkanda "Braškės"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Bulvės, (košė), šalta,
200 gramų -
Silkė, (gabaliukai),
15 vienetų -
Svogūnai, marinuoti (griežinėliai) ,
15 vienetų -
Ananasai, (griežinėliai) ,
15 vienetų -
Burokėliai, virti (sultys) ,
50 mililitrų -
Sezamas,
1 saujelė -
Petražolės,
30 lapų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš bulviu košės formuojam mažą blynelį, ant jo dedam griežinėlį silkės, griežinėli ananaso, kelis gabaliukus svogūnų. Sulipdome kaip pyragelį ir suformuojam braškytę. Taip formuojame pyragėlius iš visos turimos bulvių košės. Braškytes įmerkiame 5 sekundėm į burokėlių sultys, išimame, patepam aliejumi, apibarstome sezamais ir padarom uodegeles iš petražolių. Gražu, originalu ir skanu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
onute karisiene
2016-12-13 13:48
Pabandykit
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...