
Užkanda "Braškės"
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
200 gramų | bulvių ((košė), šalta) |
15 vienetų | silkė ((gabaliukai)) |
15 vienetų | svogūnai (marinuoti (griežinėliai) ) |
15 vienetų | ananasų ( (griežinėliai) ) |
50 mililitrų | burokėliai (virti (sultys) ) |
1 saujelė | sezamas |
30 lapų | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iš bulviu košės formuojam mažą blynelį, ant jo dedam griežinėlį silkės, griežinėli ananaso, kelis gabaliukus svogūnų. Sulipdome kaip pyragelį ir suformuojam braškytę. Taip formuojame pyragėlius iš visos turimos bulvių košės. Braškytes įmerkiame 5 sekundėm į burokėlių sultys, išimame, patepam aliejumi, apibarstome sezamais ir padarom uodegeles iš petražolių. Gražu, originalu ir skanu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Skanios "Bačkutės"
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Šokoladinės braškės
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Greitai užraugti agurkai
-
Saldus užkandis
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Sumuštinukai su silke
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Baklažanų suktinukai
Užkanda "Braškės"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Bulvės, (košė), šalta,
200 gramų -
Silkė, (gabaliukai),
15 vienetų -
Svogūnai, marinuoti (griežinėliai) ,
15 vienetų -
Ananasai, (griežinėliai) ,
15 vienetų -
Burokėliai, virti (sultys) ,
50 mililitrų -
Sezamas,
1 saujelė -
Petražolės,
30 lapų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš bulviu košės formuojam mažą blynelį, ant jo dedam griežinėlį silkės, griežinėli ananaso, kelis gabaliukus svogūnų. Sulipdome kaip pyragelį ir suformuojam braškytę. Taip formuojame pyragėlius iš visos turimos bulvių košės. Braškytes įmerkiame 5 sekundėm į burokėlių sultys, išimame, patepam aliejumi, apibarstome sezamais ir padarom uodegeles iš petražolių. Gražu, originalu ir skanu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
onute karisiene
2016-12-13 13:48
Pabandykit
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...