
Užkanda "Braškės"
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
200 gramų | bulvių ((košė), šalta) |
15 vienetų | silkė ((gabaliukai)) |
15 vienetų | svogūnai (marinuoti (griežinėliai) ) |
15 vienetų | ananasų ( (griežinėliai) ) |
50 mililitrų | burokėliai (virti (sultys) ) |
1 saujelė | sezamas |
30 lapų | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iš bulviu košės formuojam mažą blynelį, ant jo dedam griežinėlį silkės, griežinėli ananaso, kelis gabaliukus svogūnų. Sulipdome kaip pyragelį ir suformuojam braškytę. Taip formuojame pyragėlius iš visos turimos bulvių košės. Braškytes įmerkiame 5 sekundėm į burokėlių sultys, išimame, patepam aliejumi, apibarstome sezamais ir padarom uodegeles iš petražolių. Gražu, originalu ir skanu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Silkės su citrina
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkė su saulėgražomis
-
Baklažanų suktinukai
-
Silkė su persikais
-
Japoniški suktinukai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Silkė burokėlių patale
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Greitai užraugti agurkai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
Užkanda "Braškės"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Bulvės, (košė), šalta,
200 gramų -
Silkė, (gabaliukai),
15 vienetų -
Svogūnai, marinuoti (griežinėliai) ,
15 vienetų -
Ananasai, (griežinėliai) ,
15 vienetų -
Burokėliai, virti (sultys) ,
50 mililitrų -
Sezamas,
1 saujelė -
Petražolės,
30 lapų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš bulviu košės formuojam mažą blynelį, ant jo dedam griežinėlį silkės, griežinėli ananaso, kelis gabaliukus svogūnų. Sulipdome kaip pyragelį ir suformuojam braškytę. Taip formuojame pyragėlius iš visos turimos bulvių košės. Braškytes įmerkiame 5 sekundėm į burokėlių sultys, išimame, patepam aliejumi, apibarstome sezamais ir padarom uodegeles iš petražolių. Gražu, originalu ir skanu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
onute karisiene
2016-12-13 13:48
Pabandykit
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...