Šveicariškas pyragas su uogiene ir maskarponės kremu
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
3 vienetai kiaušiniai
125 gramai cukrus
120 gramų miltai
1 vienetas citrinos žievelė
2 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
1 arbatinis šaukštelis „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
Kremui:
350 mililitrų grietinėlės, 35%
250 gramų mascarpone sūris
6 valgomieji šaukštai uogienė
3 valgomieji šaukštai „dansukker“ cukraus milteliai
Pabarstymui:
šiek tiek „dansukker“ cukraus milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2.
Kiaušinius, granuliuotą cukrų ir vanilinį cukrų su natūralia vanile išplakite iki purios masės.
3.
Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai suberkite į kiaušinių masę. Išmaišykite ir tolygiai paskleiskite tešlą ant kepimo popieriaus.
4.
Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 5 min. Iškeptą pyragą apibarstykite cukrumi, išverskite ant kepimo popieriaus ir atsargiai ištraukite popierių.
5.
Maskarponės kremui pagaminti lengvai išplakite grietinėlę ir sumaišykite ją su maskarponės sūriu. Per sietelį suberkite cukraus miltelius ir atsargiai sudėkite uogienę.
6.
Tepkite kremą ant pyrago pagrindo ir suvyniokite. Laikykite vėsioje vietoje.
7.
Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais ir pridėkite norimų uogų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šveicariškas pyragas su uogiene ir maskarponės kremu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Tešlai: Kremui: Pabarstymui:
Gaminimo eiga:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

  2. Kiaušinius, granuliuotą cukrų ir vanilinį cukrų su natūralia vanile išplakite iki purios masės.

  3. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai suberkite į kiaušinių masę. Išmaišykite ir tolygiai paskleiskite tešlą ant kepimo popieriaus.

  4. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 5 min. Iškeptą pyragą apibarstykite cukrumi, išverskite ant kepimo popieriaus ir atsargiai ištraukite popierių.

  5. Maskarponės kremui pagaminti lengvai išplakite grietinėlę ir sumaišykite ją su maskarponės sūriu. Per sietelį suberkite cukraus miltelius ir atsargiai sudėkite uogienę.

  6. Tepkite kremą ant pyrago pagrindo ir suvyniokite. Laikykite vėsioje vietoje.

  7. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais ir pridėkite norimų uogų.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų