Karštas baltasis vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 mililitrų | sauso balto vyno |
120 gramų | cukrus |
100 mililitrų | džinas (nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu) |
1 vienetas | cinamono lazdelės |
2 gabalai | malto imbiero |
2 gabalai | džiovintos karčiojo apelsino žievelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Desertinė varškė
- Vaisių ir jogurto desertas
- Greiti braškiniai ledai
- Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
- Ledinukai "popsiukai"
- Gaivioji želė
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Ryžių pudingas su vaisiais
- Zefyrai šokolade
- Želė desertas su uogiene
- Žele desertas
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Karštas šokoladas "Skanumėlis"
- Braškiniai kondensuoto pieno ledai
- Šokoladiniai kavos ledai
- Vanilės ir apelsinų skonio kanelės
- Saldūs rutuliukai
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Grietinėlės pyragas
Karštas baltasis vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas baltasis vynas,
700 mililitrų -
Cukrus,
120 gramų -
Džinas, nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu,
100 mililitrų -
Cinamono lazdelės,
1 vienetas -
Maltas imbieras,
2 gabalai -
Džiovintos karčiojo apelsino žievelės,
2 gabalai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...