
Karštas baltasis vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 mililitrų | sauso balto vyno |
120 gramų | cukrus |
100 mililitrų | džinas (nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu) |
1 vienetas | cinamono lazdelės |
2 gabalai | malto imbiero |
2 gabalai | džiovintos karčiojo apelsino žievelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas varškės tortas
-
Džiovintų vaisių ir riešutų gardėsis
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vynuogės šokolade
-
Tinginių - tinginys
-
Desertinė varškytė
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Riešutų kamuoliukai
-
Keptas bananas
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Abrikosų ledukai
-
Karamelės saldainukai
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Mėgstamiausias šeimos desertas
-
Kukurūzų skanėstas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Vaisiai šokolade
Karštas baltasis vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas baltasis vynas,
700 mililitrų -
Cukrus,
120 gramų -
Džinas, nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu,
100 mililitrų -
Cinamono lazdelės,
1 vienetas -
Maltas imbieras,
2 gabalai -
Džiovintos karčiojo apelsino žievelės,
2 gabalai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...