Karštas baltasis vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 700 mililitrų | sauso balto vyno |
| 120 gramų | cukrus |
| 100 mililitrų | džinas (nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu) |
| 1 vienetas | cinamono lazdelės |
| 2 gabalai | malto imbiero |
| 2 gabalai | džiovintos karčiojo apelsino žievelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Nuga
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Naminiai karameliniai ledai
-
Želė desertas su uogiene
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Vaisinis kremas
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Virtų kriaušių desertas
-
Tortas "Grietinė"
-
Varškės tortas
-
Varškės sūris su žele
-
Želė su vaisiais
-
Šokoladiniai vaisiai Mažas gardus ir gundantis desertas
-
Vyšnių želė
-
Karameliniai saldainiai
-
Šokoladiniai irisai
-
Desertinis tortas
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Karštas baltasis vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas baltasis vynas,
700 mililitrų -
Cukrus,
120 gramų -
Džinas, nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu,
100 mililitrų -
Cinamono lazdelės,
1 vienetas -
Maltas imbieras,
2 gabalai -
Džiovintos karčiojo apelsino žievelės,
2 gabalai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
