
Karštas baltasis vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 mililitrų | sauso balto vyno |
120 gramų | cukrus |
100 mililitrų | džinas (nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu) |
1 vienetas | cinamono lazdelės |
2 gabalai | malto imbiero |
2 gabalai | džiovintos karčiojo apelsino žievelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų šerbetas
-
Sūrio desertas
-
Vasaros desertas
-
Želiniai kiaušinukai
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Ledai su braškėmis
-
Šokoladiniai bananai
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Džiovintų vaisių saldainukai
-
Sveikuolių ledai
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Desertinė avižinė košė
-
Braškių desertas
-
Glazūruota varškė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Lapeliai šerkšne
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Gaivus žele desertas
Karštas baltasis vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas baltasis vynas,
700 mililitrų -
Cukrus,
120 gramų -
Džinas, nebūtina arba galima keisti kitu gėrimu,
100 mililitrų -
Cinamono lazdelės,
1 vienetas -
Maltas imbieras,
2 gabalai -
Džiovintos karčiojo apelsino žievelės,
2 gabalai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite vyną, cukrų, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Pilkite džiną ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...