
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.25 vieneto | ananasų (didelis, supjaustytas kubeliais ir sušaldytas) |
100 mililitrų | kokosų pienas |
70 gramų | cukrus (melasos arba palmių) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
0.5 vieneto | pipirai (čili, be sėklų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukrų išlydyti keptuvėje, jo nemaišant. Įdėti smulkiai supjaustytą čili pipirą ir pavirti kelias minutes kol pipirai suminkštės.
2.
Virtuviniame kombaine sutrinti ananasą su melasos (arba palmių) cukrumi iki trupinių, įpilti kokosų pieną ir sutrinti iki vientisos masės.
Patiekti ledus su karamelizuotais čili pipirais.
Skanaus!
Patiekti ledus su karamelizuotais čili pipirais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių ledai
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Abrikosų ledukai
-
Braškiniai kondensuoto pieno ledai
-
Ledai su migdolais
-
Ledai ant pagaliuko
-
Braškių ledai
-
Mango ledai
-
Ledai su uogomis
-
Naminiai karameliniai ledai
-
Kava su ledais
-
Šokoladiniai ledai
-
Abrikosų šerbetas
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Braškiniai ledai
-
Ledai vafliuose
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Kisielinis desertas
-
Citrinų šerbetas
-
Ledai su braškėmis
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ananasai, didelis, supjaustytas kubeliais ir sušaldytas,
1/4 vieneto -
Kokosų pienas,
100 mililitrų -
Cukrus, melasos arba palmių,
70 gramų -
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai -
Pipirai, čili, be sėklų,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų išlydyti keptuvėje, jo nemaišant. Įdėti smulkiai supjaustytą čili pipirą ir pavirti kelias minutes kol pipirai suminkštės.
Virtuviniame kombaine sutrinti ananasą su melasos (arba palmių) cukrumi iki trupinių, įpilti kokosų pieną ir sutrinti iki vientisos masės.
Patiekti ledus su karamelizuotais čili pipirais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...