
Sūdyti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | garstyčios (grūdeliai) |
šiek tiek | agurkų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Erškėtrožių uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Pomidorai su želatina
-
Sūdytos rūgštynės
-
Baklažanų salotos
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuoti pomidorai
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Marinuotos vyšnios
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Paprikia su medum
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Rūgštynės žiemai
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Pomidorai savo sultyse
Sūdyti agurkai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Krapai
- Garstyčios, grūdeliai
- Agurkai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...