
Sūdyti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | garstyčios (grūdeliai) |
šiek tiek | agurkų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Sveikas lečo be acto
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Rauginti agurkai
-
Sūdyti grybai
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Sūdytos rūgštynės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Erškėtrožių uogienė
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Marinuotos voveraitės
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Konservuoti burokėliai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Marinuotos vyšnios
Sūdyti agurkai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Krapai
- Garstyčios, grūdeliai
- Agurkai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...