
Sūdyti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | garstyčios (grūdeliai) |
šiek tiek | agurkų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Marinuota cukinija
-
Marinuoti burokeliai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Marinuotos voveraitės
-
Marinuota paprika su medumi
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Sūdyti grybai
-
Sūdytos rūgštynės
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Rauginti agurkėliai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Vasara stiklainyje
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinijos žiemai
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuoti aguročiai
Sūdyti agurkai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Krapai
- Garstyčios, grūdeliai
- Agurkai
Gaminimo eiga:
Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...