![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Marinuoti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
700 gramų | pievagrybiai |
300 mililitrų | vanduo |
70 mililitrų | acto |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
2.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
3.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos vyšnios
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Sūdytos žaliuokės
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Konservuoti kopūstai
-
Konservuoti burokėliai
-
Marinuoti grybai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Marinuotos voveraitės
-
Agurkų mišrainė
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Grybai svieste
-
Pomidorai savo sultyse
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Sūdyti grybai
Marinuoti pievagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pievagrybiai,
700 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Actas,
70 mililitrų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Lauro lapai,
2 vienetai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...