
Marinuoti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
700 gramų | pievagrybiai |
300 mililitrų | vanduo |
70 mililitrų | acto |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
2.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
3.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuoti pomidorai
-
Sūdytos rūgštynės
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Konservuoti burokėliai
-
Baklažanų salotos
-
Marinuoti burokeliai
-
Svarainiai cukruje
-
Konservuotos rūgštynės
-
Cukinijų užkandis
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Marinuotos paprikos
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Konservuoti kopūstai
-
Vasara stiklainyje
Marinuoti pievagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pievagrybiai,
700 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Actas,
70 mililitrų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Lauro lapai,
2 vienetai - Pipirai
Gaminimo eiga:
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...