
Marinuoti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
700 gramų | pievagrybiai |
300 mililitrų | vanduo |
70 mililitrų | acto |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
2.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
3.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Marinuoti agurkai
-
Marinuota cukinija
-
Agurkų mišrainė
-
Pomidorai su želatina
-
Marinuoti pomidorai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Cukinijos žiemai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Marinuoti burokeliai
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuoti kopūstai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Sūdytos rūgštynės
Marinuoti pievagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pievagrybiai,
700 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Actas,
70 mililitrų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Lauro lapai,
2 vienetai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...