Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai silkė (filė)
2 vienetai pasukos
1 vienetas svogūnai (laiškai)
1 vienetas agurkų (ilgas)
šiek tiek krapai
šiek tiek svogūnai (laiškai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Agurką nuplauti ir supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.

Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.

Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti raugintomis pasukomis "Vasara". Gerai išmaišius paragauti ir, jei reikia, įdėti druskos pagal skonį. Skanaus

P.S. Kadangi silkė būna sūroka, tad gali nereikėti iš viso dėti druskos

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Agurką nuplauti ir supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.

Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.

Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti raugintomis pasukomis "Vasara". Gerai išmaišius paragauti ir, jei reikia, įdėti druskos pagal skonį. Skanaus

P.S. Kadangi silkė būna sūroka, tad gali nereikėti iš viso dėti druskos

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų