Agurką nuplauti ir supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.
Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.
Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti raugintomis pasukomis "Vasara". Gerai išmaišius paragauti ir, jei reikia, įdėti druskos pagal skonį. Skanaus
P.S. Kadangi silkė būna sūroka, tad gali nereikėti iš viso dėti druskos
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | silkė (filė) |
| 2 vienetai | pasukos |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
| 1 vienetas | agurkų (ilgas) |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Vaisių sriuba
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Bananų sulčių sriuba
-
Vengriška šaltsriubė
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Braškynė
-
Šaldžiasriubė
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, filė,
4 vienetai -
Pasukos,
2 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Agurkai, ilgas,
1 vienetas - Krapai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką nuplauti ir supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.
Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.
Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti raugintomis pasukomis "Vasara". Gerai išmaišius paragauti ir, jei reikia, įdėti druskos pagal skonį. Skanaus
P.S. Kadangi silkė būna sūroka, tad gali nereikėti iš viso dėti druskos
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
