Agurką nuplauti ir supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.
Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.
Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti raugintomis pasukomis "Vasara". Gerai išmaišius paragauti ir, jei reikia, įdėti druskos pagal skonį. Skanaus
P.S. Kadangi silkė būna sūroka, tad gali nereikėti iš viso dėti druskos

Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė (filė) |
2 vienetai | pasukos |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | agurkų (ilgas) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta daržovių sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Vengriška šaltsriubė
-
Šaltibarščiai
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Šaltibarščiai
-
Saldi sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Šalta sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Vengriška šalta sriuba
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Arvydo šaltibarščiai
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, filė,
4 vienetai -
Pasukos,
2 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Agurkai, ilgas,
1 vienetas - Krapai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką nuplauti ir supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.
Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.
Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti raugintomis pasukomis "Vasara". Gerai išmaišius paragauti ir, jei reikia, įdėti druskos pagal skonį. Skanaus
P.S. Kadangi silkė būna sūroka, tad gali nereikėti iš viso dėti druskos
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...