Agurką nuplauti ir supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.
Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.
Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti raugintomis pasukomis "Vasara". Gerai išmaišius paragauti ir, jei reikia, įdėti druskos pagal skonį. Skanaus
P.S. Kadangi silkė būna sūroka, tad gali nereikėti iš viso dėti druskos

Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė (filė) |
2 vienetai | pasukos |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | agurkų (ilgas) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Šaltibarščiai
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Labai skani braškių sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Čalopas
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, filė,
4 vienetai -
Pasukos,
2 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Agurkai, ilgas,
1 vienetas - Krapai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką nuplauti ir supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.
Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.
Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti raugintomis pasukomis "Vasara". Gerai išmaišius paragauti ir, jei reikia, įdėti druskos pagal skonį. Skanaus
P.S. Kadangi silkė būna sūroka, tad gali nereikėti iš viso dėti druskos
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...