
4 valgomieji šaukštai | kokosas (drožlės) |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
40 gramų | juodojo šokolado |
1 valgomasis šaukštas | pienas (arba grietinėlė) |
200 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
70 gramų | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
Išlydykite šokoladą, įpilkite pieno ir išmaišykite. Patepkite su maistiniu šepetėliu iškepusius sausainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Pyragas su bulvėmis
-
Bandelės vyrams
-
Šventiniai žaliukai
-
Trapūs žagarėliai
-
Šokoladinis vyšnių pyragas
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Aguoniniai pyragėliai
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Abrikosų pyragas
-
Lapeliai su įdaru
-
Vafliukai su kremu
-
Skaniausias pasaulyje obuolių pyragas
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Vyniotinis su obuoliene
Šokoladiniai sausainiai su kokosu

- Paruošimo laikas:
-
Kokosas, drožlės,
4 valgomieji šaukštai -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas -
Juodasis šokoladas,
40 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
70 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su persijotais miltais, grietine+soda, cukrumi ir kiaušinių tryniais. Išminkykite tešlą ir padalykite į dvi dalis. Į vieną dalį įdėkite kakavos, o į kitą kokoso. Padalykite tešlos dalį dar į dvi dalis. Apibarstykite darbo paviršių miltais ir plonai kiek tik įmanoma iškočioti kiekvieną tešlos dalį. Kočėlo pagalba pernešti tešlą su kokosais ant šokoladinės tešlos ir tada padalinti į 8 dalis. Susukti kiekvieną dalį pradedant nuo plačiausio iki siauriausio galo. Taip paruošti likusias tešlas. Išklokite skardą kepimo popieriumi. Dėkite ant popieriaus sausainius ir kepkite apie 20 minučių.
Išlydykite šokoladą, įpilkite pieno ir išmaišykite. Patepkite su maistiniu šepetėliu iškepusius sausainius.
Komentarai (3)
-
metaline
2011-01-27 19:12
labai skan8s gavosi :super: