Prancūziški eklerai su sviesto kremu
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas tešla
3 vienetai kiaušiniai
120 gramų cukrus
270 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kremui: šluotele išplakti kiaušinius su pašildytu cukrumi. Išminkyti atšaldytą sviestą ir įmaišyti jį į išplaktą atšaldytą kremą.
2.
Iš pyragaičių tešlos suvolioti piršto dydžio dešreles ir 20 minučių kepti karštoje orkaitėje. Kai eklerai iškeps ir atauš, kiekvieną šoną įpjauti ir pro įpjovą pridėti kremo. Atšaldyti.

P.s. Viršų taip pat galite aplieti tirpintu juodu šokoladu ar cukraus glajumi.

Populiariausi receptai šią savaitę

Prancūziški eklerai su sviesto kremu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kremui: šluotele išplakti kiaušinius su pašildytu cukrumi. Išminkyti atšaldytą sviestą ir įmaišyti jį į išplaktą atšaldytą kremą.

  2. Iš pyragaičių tešlos suvolioti piršto dydžio dešreles ir 20 minučių kepti karštoje orkaitėje. Kai eklerai iškeps ir atauš, kiekvieną šoną įpjauti ir pro įpjovą pridėti kremo. Atšaldyti.

    P.s. Viršų taip pat galite aplieti tirpintu juodu šokoladu ar cukraus glajumi.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (1)


  • Irena 2015-06-22 12:57

    O kodel ieko neraso apie tesla?


Daugiau receptų