Prancūziški eklerai su sviesto kremu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | tešla |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 120 gramų | cukrus |
| 270 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kremui: šluotele išplakti kiaušinius su pašildytu cukrumi. Išminkyti atšaldytą sviestą ir įmaišyti jį į išplaktą atšaldytą kremą.
2.
Iš pyragaičių tešlos suvolioti piršto dydžio dešreles ir 20 minučių kepti karštoje orkaitėje. Kai eklerai iškeps ir atauš, kiekvieną šoną įpjauti ir pro įpjovą pridėti kremo. Atšaldyti.
P.s. Viršų taip pat galite aplieti tirpintu juodu šokoladu ar cukraus glajumi.
P.s. Viršų taip pat galite aplieti tirpintu juodu šokoladu ar cukraus glajumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdine spurga
-
Obuoliai skarelėse
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Karamelinis keskiukas
-
Tobulosios mielinės spurgos
-
Pyragėliai su sūriu
-
Saldieji keksiukai
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Obuolių pyragaičiai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Citrinų pudingas
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Žaliosios arbatos keksiukai
Prancūziški eklerai su sviesto kremu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
120 gramų -
Sviestas,
270 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kremui: šluotele išplakti kiaušinius su pašildytu cukrumi. Išminkyti atšaldytą sviestą ir įmaišyti jį į išplaktą atšaldytą kremą.
Iš pyragaičių tešlos suvolioti piršto dydžio dešreles ir 20 minučių kepti karštoje orkaitėje. Kai eklerai iškeps ir atauš, kiekvieną šoną įpjauti ir pro įpjovą pridėti kremo. Atšaldyti.
P.s. Viršų taip pat galite aplieti tirpintu juodu šokoladu ar cukraus glajumi.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Irena
2015-06-22 12:57
O kodel ieko neraso apie tesla?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
