Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
AUTORIUS:
Onė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Nepaprastai skanūs, trapūs ir aromatingi sausainiai, kurie tirpsta burnoje. Puikiai tiks rudens vakarais prie puodelio arbatos. Kardamono ir imbiero kiekį galima keisti pagal savo Nepaprastai skanūs, trapūs ir aromatingi sausainiai, kurie tirpsta burnoje. Puikiai tiks rudens vakarais prie puodelio arbatos. Kardamono ir imbiero kiekį galima keisti pagal savo skonį. (...daugiau) Onė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų miltai
100 gramų manų kruopos
100 gramų sviestas
50 gramų cukraus pudra
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis malto kardamono
0.5 arbatinio šaukštelio malto imbiero
1 žiupsnelis aguonos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
2.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
3.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Nepaprastai skanūs, trapūs ir aromatingi sausainiai, kurie tirpsta burnoje. Puikiai tiks rudens vakarais prie puodelio arbatos. Kardamono ir imbiero kiekį galima keisti pagal savo ( ...daugiau ) Onė
Gaminimo eiga:
  1. Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.

  2. Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.

  3. Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.

Receptą atsiuntė Onė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų