Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 100 gramų | miltai |
| 100 gramų | manų kruopos |
| 100 gramų | sviestas |
| 50 gramų | cukraus pudra |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | malto imbiero |
| 1 žiupsnelis | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
2.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
3.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Avižinių dribsnių sausainiai
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Mielieji šuniukai
-
Grybukai
-
Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Traškūs šokoladiniai sausainiai
-
Arbatiniai sausainiai
-
Švilpukai
-
Dribsnių sausainiai
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Sausainiai su varške
-
Meilės sausainiai
-
Kamelijos skanėstas
-
Meduolinė karieta
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
100 gramų -
Manų kruopos,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aguonos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Onė
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
