Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 100 gramų | miltai |
| 100 gramų | manų kruopos |
| 100 gramų | sviestas |
| 50 gramų | cukraus pudra |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | malto imbiero |
| 1 žiupsnelis | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
2.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
3.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininiai sausainiai
-
Sausučiai
-
Kalėdinės dėžutės
-
Meduoliai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Sūrinukai
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Obuolių sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Sausainiukai pailgiukai su varške
-
Sausainiai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sausainiai „Cappuccino“
-
Trapios tešlos sausainiai
-
„Torketti“
-
Sūrio sausainiai su alyvuogėmis
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
100 gramų -
Manų kruopos,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aguonos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Onė
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
