Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų | miltai |
100 gramų | manų kruopos |
100 gramų | sviestas |
50 gramų | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
0.5 arbatinio šaukštelio | malto imbiero |
1 žiupsnelis | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
2.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
3.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mini raguoliai
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Kalėdiniai sausainiai
- Trapios tešlos sausainiai
- Paprasti lietuviški sausainiai
- Apelsininiai keksiukai
- Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
- Skanūs sausainėliai
- Šokoladiniai sausainukai
- Kriaušinės skarelės
- Sausainiai su riešutais
- Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
- Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
- Žiedeliai
- Sausainiai su uogiene
- Sausainiai su krakmolu
- Traškūs šokoladiniai sausainiai
- Vamzdeliai su avietėmis
- Kokosiniai sausainiai
- Juostelės su džemu
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
100 gramų -
Manų kruopos,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aguonos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Onė
(
)
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...