2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 stiklinė | grietinė |
0.6 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | bananai |
2 valgomieji šaukštai | riešutai (kremas(Nutella)) |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
Bananus supjaustyti plonais griežinėliais.
Keptuvę įkaitinti, patepti aliejumi arba sviestu, įdėti apie arbatinį šaukštelį tešlos, įspausti banano griežinėlį, uždėti nutellos, uždengti tešla. Kepti ant nedidelės ugnies pora minučių, tada atsargiai apversti ir dar pora minučių pakepti. Apibarstyti cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spurgos kitaip
- Obuoliniai keksiukai
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Sluoksniuotos tešlos rageliai
- Pyragėliai su grybais ir mėsa
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Aguoniniai pyragėliai
- Gėlytė su pagardinimu
- Bandelės su grybais
- Miltinės spurgos
- Obuoliai skarelėse
- Obuolių pyragėliai
- Papajaus pyragėliai
- Prancūziški rageliai su migdolais
- Spurgos su vyšniomis
- Žagarėliai
- Kivi keksiukai
- Bananiniai keksiukai
- Pyragaičiai su obuoliais
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Pienas,
3/5 stiklinės - Druska
-
Bananai,
2 vienetai -
Riešutai, kremas(Nutella),
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti iki standžių putų. Į trynius supilti ištirpintą sviestą, grietinę, pieną, gerai išmaišyti. Po truputį supilti sausus ingredientus. Atsargiai įmaišyti baltymus.
Bananus supjaustyti plonais griežinėliais.
Keptuvę įkaitinti, patepti aliejumi arba sviestu, įdėti apie arbatinį šaukštelį tešlos, įspausti banano griežinėlį, uždėti nutellos, uždengti tešla. Kepti ant nedidelės ugnies pora minučių, tada atsargiai apversti ir dar pora minučių pakepti. Apibarstyti cukraus pudra.