Sviestą išsukti su cukrumi. Įmaišyti išplaktus kiaušinius, žiupsnelį druskos, sodą ir miltus.
Tešlą supilstyti į kepimo indelius ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Maskarpone sūrį išplakti su cukrumi.
Kiekvieną pravėsusio keksiuko viršų aptepti maskarpone mase ir pavolioti kokoso drožlėse.
Suformuoti iš zefyrų ausytes, ūsus, o iš saldainių – akytes ir nosį.

Skanūs zuikučiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | saldainiai (spalvoti žirniukai) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (tešlai) |
100 gramų | kokosas (drožlės) |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus (tešlai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
170 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda (nugesinta) |
200 gramų | mascarpone sūris |
6 vienetai | zefyrai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Skanūs zuikučiai
-
Keksiukai
-
Avietiniai keksiukai
-
„Torketti“
-
Spurgos iš varškės
-
Sūrio keksiukai
-
Baltijos pyragėliai
-
Mini čeburekai
-
Riešutinis pyragas
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Suktukai su varške
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Pusryčių keksiukai
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Skaniosios bandelės su mėsa
Skanūs zuikučiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Saldainiai, spalvoti žirniukai,
1 sauja -
Cukrus, tešlai,
1 valgomasis šaukštas -
Kokosas, drožlės,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus, tešlai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Kvietiniai miltai,
170 gramų -
Soda, nugesinta,
1 arbatinis šaukštelis -
Mascarpone sūris,
200 gramų -
Zefyrai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukti su cukrumi. Įmaišyti išplaktus kiaušinius, žiupsnelį druskos, sodą ir miltus.
Tešlą supilstyti į kepimo indelius ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Maskarpone sūrį išplakti su cukrumi.
Kiekvieną pravėsusio keksiuko viršų aptepti maskarpone mase ir pavolioti kokoso drožlėse.
Suformuoti iš zefyrų ausytes, ūsus, o iš saldainių – akytes ir nosį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...