Sviestą išsukti su cukrumi. Įmaišyti išplaktus kiaušinius, žiupsnelį druskos, sodą ir miltus.
Tešlą supilstyti į kepimo indelius ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Maskarpone sūrį išplakti su cukrumi.
Kiekvieną pravėsusio keksiuko viršų aptepti maskarpone mase ir pavolioti kokoso drožlėse.
Suformuoti iš zefyrų ausytes, ūsus, o iš saldainių – akytes ir nosį.

Skanūs zuikučiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | saldainiai (spalvoti žirniukai) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (tešlai) |
100 gramų | kokosas (drožlės) |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus (tešlai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
170 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda (nugesinta) |
200 gramų | mascarpone sūris |
6 vienetai | zefyrai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morengai su šokoladu
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Rageliai
-
Prabangūs kakavos pyragaičiai
-
Bananiniai keksiukai
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Papajaus pyragėliai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
„Torketti“
-
Citrinų pudingas
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Lazdelės su sūriu
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Kamelijos skanėstas
-
Bananai tešloje
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
-
Mini čeburekai
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
Skanūs zuikučiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Saldainiai, spalvoti žirniukai,
1 sauja -
Cukrus, tešlai,
1 valgomasis šaukštas -
Kokosas, drožlės,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus, tešlai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Kvietiniai miltai,
170 gramų -
Soda, nugesinta,
1 arbatinis šaukštelis -
Mascarpone sūris,
200 gramų -
Zefyrai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukti su cukrumi. Įmaišyti išplaktus kiaušinius, žiupsnelį druskos, sodą ir miltus.
Tešlą supilstyti į kepimo indelius ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Maskarpone sūrį išplakti su cukrumi.
Kiekvieną pravėsusio keksiuko viršų aptepti maskarpone mase ir pavolioti kokoso drožlėse.
Suformuoti iš zefyrų ausytes, ūsus, o iš saldainių – akytes ir nosį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...