Gėlytė su pagardinimu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 8 riekės | dešra | |
| 4 lapai | sluoksniuotos tešlos | |
| 1 sauja | sūris | |
| Aptepimui: | ||
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Tešla atšildoma, šiek tiek pakočiojama ir padalinama į du keturkampiukus arba stačiakampius. Šiek tiek įpjauti per viduriuką – nuo viršaus į apačią ir iš kampų.
2.
Dešros gabaliukus supjaustyti arba suplėšyti į kelias dalis.
3.
Sudėti ant tešlos viduriuko, apibarstyti sūriu.
4.
Susukti gėlytę – pirmiausia apsukti įdarą ta dalimi, kuri neįpjauta, tada – kitais dviem trikampiukais. Svarbiausia galiukus užspausti, kad gėlytė neišsileistų.
5.
Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti gėlytes.
6.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Amerikietiškos spurgytės
-
Rudeniniai grybukai
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Voveraitės
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Dribsnių keksiukai
-
Obuoliai skarelėse
-
Saldieji keksiukai
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Alinos keksiukai
Gėlytė su pagardinimu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešra,
8 riekės -
Sluoksniuota tešla,
4 lapai -
Sūris,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešla atšildoma, šiek tiek pakočiojama ir padalinama į du keturkampiukus arba stačiakampius. Šiek tiek įpjauti per viduriuką – nuo viršaus į apačią ir iš kampų.
Dešros gabaliukus supjaustyti arba suplėšyti į kelias dalis.
Sudėti ant tešlos viduriuko, apibarstyti sūriu.
Susukti gėlytę – pirmiausia apsukti įdarą ta dalimi, kuri neįpjauta, tada – kitais dviem trikampiukais. Svarbiausia galiukus užspausti, kad gėlytė neišsileistų.
Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti gėlytes.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai