8 riekės | dešra | |
4 lapai | sluoksniuotos tešlos | |
1 sauja | sūris | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos tešlos rageliai
- Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
- Daniški pyragėliai
- Bananai tešloje
- Bandelės su varške
- Pyragėliai su žuvimi
- Pyragaičiai su įdaru
- Morenginiai pyragėliai su kremu
- Daniški dešrelių rageliai
- Morkų keksiukai
- Napoleono pyragaičiai
- Cukinijų keksiukai
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Amerikietiškos spurgytės
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Pynutės su sezamo sėklomis
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Keksiukai "Raudonasis aksomas"
- Pyragėliai su vaisiais
- Pyragėliai su obuoliene
Gėlytė su pagardinimu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešra,
8 riekės -
Sluoksniuota tešla,
4 lapai -
Sūris,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešla atšildoma, šiek tiek pakočiojama ir padalinama į du keturkampiukus arba stačiakampius. Šiek tiek įpjauti per viduriuką – nuo viršaus į apačią ir iš kampų.
Dešros gabaliukus supjaustyti arba suplėšyti į kelias dalis.
Sudėti ant tešlos viduriuko, apibarstyti sūriu.
Susukti gėlytę – pirmiausia apsukti įdarą ta dalimi, kuri neįpjauta, tada – kitais dviem trikampiukais. Svarbiausia galiukus užspausti, kad gėlytė neišsileistų.
Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti gėlytes.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Komentarai