Pyragėliai su žuvimi
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų tešla (sluoksniuota)
200 gramų žuvis (filė)
2 valgomieji šaukštai sojos padažas
1 valgomasis šaukštas varškė (kremas, tinka ir maskarpone)
60 gramų sūris (fermentinis)
1 vienetas kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį supjaustyti mažais kubeliais, apipilti sojos padažu. Galima įdėti susmulkintu žolelių – krapų, petražolių. Aš turėjau sušaldytų petražolių. Viską išmaišyti ir palikti.

Šaldytą tešlą (bemielė ar mielinė – kaip patinka) atitirpinti.

Varškės kremą galima nusipirkti – pvz. TARTARE be jokių priedų, arba pasigaminti – sumaišyti varškę su grietine arba grietinėle.

Sutarkuoti sūrį.

Tešlą supjaustyti į kvadratus, mano buvo 10x10. Į vidurį dedame žuvies įdarą, ant viršaus truputi varškės kremo. Užspausti kraštus, tačiau pats vidurys lieka atviras. Į tą atvirą vidurį dedame sūrio.

Pyragėlius aptepti kiaušinio plakiniu – tai nėra taip lengva :)

Kepti 180-190° C temperatūroje 20-25 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragėliai su žuvimi

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvį supjaustyti mažais kubeliais, apipilti sojos padažu. Galima įdėti susmulkintu žolelių – krapų, petražolių. Aš turėjau sušaldytų petražolių. Viską išmaišyti ir palikti.

Šaldytą tešlą (bemielė ar mielinė – kaip patinka) atitirpinti.

Varškės kremą galima nusipirkti – pvz. TARTARE be jokių priedų, arba pasigaminti – sumaišyti varškę su grietine arba grietinėle.

Sutarkuoti sūrį.

Tešlą supjaustyti į kvadratus, mano buvo 10x10. Į vidurį dedame žuvies įdarą, ant viršaus truputi varškės kremo. Užspausti kraštus, tačiau pats vidurys lieka atviras. Į tą atvirą vidurį dedame sūrio.

Pyragėlius aptepti kiaušinio plakiniu – tai nėra taip lengva :)

Kepti 180-190° C temperatūroje 20-25 min.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų