Į kiaušinių baltymus įdėti truputį druskos ir išplakti iki standžių putų. Po to palaipsniui sudėti kiaušinių trynius, cukrų, pieną, aliejų, kepimo miltelius ir miltus. Viską išmaišyti su mediniu šaukštu. Supilstyti į formeles, galima įlašinti kavos likerio, pridėti šokolado gabaliukų ir kt. Pašauti į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros (pagal Celsijų). Kepti 20-25 minutes.
Skanaus!
Mikro keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | cukrus |
250 mililitrų | saulėgrąžų aliejus |
120 mililitrų | pienas |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Šokoladiniai keksiukai
- Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
- Bananiniai - snikersiniai keksiukai
- Daniški dešrelių rageliai
- Pyragėliai su vaisiais
- Miltinės spurgos
- Baltijos pyragėliai
- Tiramisu
- Plikytos tešlos pyragaičiai
- Kokosiniai pyragaičiai
- Keksai su morkomis
- Pyragas aguonėlė
- Morkų keksiukai
- Pyragas „Sniego senis“
- Obuoliniai rageliai
- Kriziniai keksiukai
- Morenginiai pyragėliai su kremu
- Keksiukai su krabų lazdelėmis
- Greiti pyragėliai - maišeliai
Mikro keksiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
250 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
250 mililitrų -
Pienas,
120 mililitrų - Druska
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kiaušinių baltymus įdėti truputį druskos ir išplakti iki standžių putų. Po to palaipsniui sudėti kiaušinių trynius, cukrų, pieną, aliejų, kepimo miltelius ir miltus. Viską išmaišyti su mediniu šaukštu. Supilstyti į formeles, galima įlašinti kavos likerio, pridėti šokolado gabaliukų ir kt. Pašauti į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros (pagal Celsijų). Kepti 20-25 minutes.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2017-07-16 20:31
pabandyti ar ne
-
(anonimas)
2012-11-13 18:09
:-) :-( ;-) :-p :-D :: :super: :super: :super: o:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...