2 litrai | vanduo |
1.5 kilogramo | bulvių |
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
100 gramų | miltai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
4 vienetai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | pipirai |
2 žiupsneliai | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
0.166667 vieneto | vištienos sultinio (kubeliais) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsniukai
- Bulviniai blynai su grybais
- Makaronų su dešra apkepas
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Firmiški žuvies kepsniukai
- Moliūgai vakarienei
- Kepti inkstai
- Austrijos varškėtis
- Mėsos ir grikių kotletai
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Skrebučiai pusryčiams
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Kepti patisonai
- Kiauliena pagal Aistę
- Skanioji vištytė
- Varškės apkepas
- Didkotlečiai su ryžiais
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
- Šašlykai alaus marinate
- Naminiai kotletukai
Skanūs kukuliai su bulvėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vanduo,
2 litrai -
Bulvės,
1.5 kilogramo -
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Miltai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Krapai,
2 žiupsneliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vištienos sultinys, kubeliais,
1/5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskusti bulves, jas nuplauti. Supilti į puodą vandenį, sudėti bulves.
Į kiaulienos faršą sudėti supjaustytą svogūną, suberti druską, pipirus, krapus. Viską gerai išminkyti.
Užkaisti bulves. Iš faršo pradėti formuoti kukulius, juos apvolioti miltuose ir sudėti į puodą su bulvėmis ir vandeniu. Į bulves galite įdėti pora žiupsnelių druskos. Sudėti lauro lapus.
Kukulius virti nuo užvirimo, tol kol pilnai viskas išvirs. (Kol bus išvirusios bulvės ir kukuliai).
Viską išvirus į dubenėlį įsidėti tiek kiek jūs norite bulvių su kukuliais ir užpilti sultiniu. Taip pat uždėti 2 šaukštus grietinės. Skanaus!