Silkiniai vėrinukai
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | silkė (filė) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 2 vienetai | svogūnai (ropiniai) |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| 2 vienetai | bulvių (virtos) |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupame silkės odą ir supjaustome silkę keturkampiais gabalėliais. Supjaustome virtas bulves, morkas, obuolius ir svogūnus. Po to visus produktus sluoksniuojame ir persmeigiame specialiu smeigtuku. Vėrinukus sudedame į lėkštę. Papuošiame žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškos sraigės
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Kepti svogūno žiedai
-
Įdaryti pomidorai
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Šokoladinės braškės
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Ispanijos omletas
-
Obuoliai tešloje
-
Varškės kamuolėliai
-
Dešriukai
-
Gruziniškas chačapuri
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Bulvės daniškai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
Silkiniai vėrinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė, filė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Svogūnai, ropiniai,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupame silkės odą ir supjaustome silkę keturkampiais gabalėliais. Supjaustome virtas bulves, morkas, obuolius ir svogūnus. Po to visus produktus sluoksniuojame ir persmeigiame specialiu smeigtuku. Vėrinukus sudedame į lėkštę. Papuošiame žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
