
Silkė su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
10 valgomųjų šaukštų | ryžiai (virti) |
3 vienetai | svogūnai |
200 gramų | majonezas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos (be kaulų) silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: ryžių košės, supjaustytų svogūnų, majonezo, silkės, krapų, petražolių sukapotų lapelių, vėl ryžių, svogūnų, majonezo, silkės ir t. t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Puošiama petražolių, krapų lapeliais. Taip paruošta silkė 24 vai. laikoma šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Vasariškas omletas
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Brokoliai tešloje
-
Keptas sūris
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Gruziniškas chačapuri
-
Suši gaminimas
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Migdolinės pelytės
-
Paprikos užkandėlė su varške
Silkė su ryžiais
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Ryžiai, virti,
10 valgomųjų šaukštų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Majonezas,
200 gramų - Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos (be kaulų) silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: ryžių košės, supjaustytų svogūnų, majonezo, silkės, krapų, petražolių sukapotų lapelių, vėl ryžių, svogūnų, majonezo, silkės ir t. t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Puošiama petražolių, krapų lapeliais. Taip paruošta silkė 24 vai. laikoma šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (13)
-
rasa
2010-02-25 16:59
dadejus morku ir kiausiniu dar skaniau niam niam
-
saulute
2009-04-21 01:44
ištikrųjų labai skanu :mmm: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...