
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | obuoliai |
200 gramų | majonezas |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Sūri širdelė
-
Pica
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Krevetės su pomidorais
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Baltoji trobelė
-
Pomidorų mėsainis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Naminė pica su faršu
-
Įdarytas pomidoras
-
Duona su sūriu
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Bananų pica
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...