
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | obuoliai |
200 gramų | majonezas |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidoriukai
-
Sumuštinukai su silke
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Įdaryti pomidorai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Bulvių pyragėliai
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Keptos krevetės
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Silkė su daržovėmis
-
Duonos riekutės tešloje
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Vytinta išpjova
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Paprikų suktinukai
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...