Silkė su burokėliais ir obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | svogūnai |
| 4 vienetai | silkė |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 200 gramų | majonezas |
| 1 vienetas | burokėliai (virtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užklota pica
-
Vasariškas omletas
-
Paprikų laiveliai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Silkės užtepėlė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Vištienos sandvičiai
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Pomidorai su sūriu
-
Helovyno voriukai
-
Tobulas mėsainis
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Pomidorų mėsainis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Silkė pataluose
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
