
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | obuoliai |
200 gramų | majonezas |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos paštetas
-
Lašišos rafaelo
-
Pica
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Užklota pica
-
Cukinijos lazdeles
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Galva
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Burgundiškos pupelės
-
Silkė su daržovėmis
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Silkė su ryžiais
-
Užtepėlė su krabais
-
Krepšeliai su grybais
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Ežiukai
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...