
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
Porcijų skaičius:
50
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
250 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | grietinė |
15 valgomųjų šaukštų | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
5 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlai naudojami tik kiaušinių tryniai. Taigi, sutarkuotą sviestą, trynius ir grietinę sudedame į vieną dubenį, suberiame miltus.
2.
Kuomet tešla jau paruošta, nulupame, išimama sėklas ir supjaustome obuolius skiltelėmis.
3.
Atskiroje lėkštėje sumaišome cukrų ir cinamoną.
4.
Kai viskas paruošta, kočiojame tešlą ir pjaustome stačiakampio formos gabalėliais.
5.
Obuolius apvoliojame cukruje ir cinamone, dėliojame ant iškočiotos tešlos gabalėlių.
6.
Suvyniojame obuolius tešloje, tuomet sausainio viršų pamirkome kiaušinio baltyme ir cukruje su cinamonu.
7.
Dedame į skardą ir kepame, kol gražiai paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiemos skanumynas
-
Sausainiai „Bangelės“
-
Šokoladiniai sausainukai
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Piršteliai su kmynais
-
Šventiniai sausainiai
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Morkų sausainiai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Sausainiai
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Pirštai
-
Sausainukai "Sraigės"
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Vamzdeliai su avietėmis
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Apelsininiai keksiukai
-
Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Sausainiai su baltuoju ir juoduoju šokoladu
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 50
-
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė,
250 gramų -
Miltai,
15 valgomųjų šaukštų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai naudojami tik kiaušinių tryniai. Taigi, sutarkuotą sviestą, trynius ir grietinę sudedame į vieną dubenį, suberiame miltus.
Kuomet tešla jau paruošta, nulupame, išimama sėklas ir supjaustome obuolius skiltelėmis.
Atskiroje lėkštėje sumaišome cukrų ir cinamoną.
Kai viskas paruošta, kočiojame tešlą ir pjaustome stačiakampio formos gabalėliais.
Obuolius apvoliojame cukruje ir cinamone, dėliojame ant iškočiotos tešlos gabalėlių.
Suvyniojame obuolius tešloje, tuomet sausainio viršų pamirkome kiaušinio baltyme ir cukruje su cinamonu.
Dedame į skardą ir kepame, kol gražiai paruduoja.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...