
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
Porcijų skaičius:
50
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
250 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | grietinė |
15 valgomųjų šaukštų | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
5 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlai naudojami tik kiaušinių tryniai. Taigi, sutarkuotą sviestą, trynius ir grietinę sudedame į vieną dubenį, suberiame miltus.
2.
Kuomet tešla jau paruošta, nulupame, išimama sėklas ir supjaustome obuolius skiltelėmis.
3.
Atskiroje lėkštėje sumaišome cukrų ir cinamoną.
4.
Kai viskas paruošta, kočiojame tešlą ir pjaustome stačiakampio formos gabalėliais.
5.
Obuolius apvoliojame cukruje ir cinamone, dėliojame ant iškočiotos tešlos gabalėlių.
6.
Suvyniojame obuolius tešloje, tuomet sausainio viršų pamirkome kiaušinio baltyme ir cukruje su cinamonu.
7.
Dedame į skardą ir kepame, kol gražiai paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Piršteliai su aguonomis
-
Florentinai
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Traškūs šokoladiniai sausainiai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Skanios širdelės
-
Arbatiniai sausainiai
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Krekeriai
-
Saldžios juostelės
-
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
-
Morenginiai sausainiai
-
Mini sausainėliai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Citrininiai sausainiai
-
Morkų sausainiai
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Cinamoniniai sausainiai
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 50
-
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė,
250 gramų -
Miltai,
15 valgomųjų šaukštų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai naudojami tik kiaušinių tryniai. Taigi, sutarkuotą sviestą, trynius ir grietinę sudedame į vieną dubenį, suberiame miltus.
Kuomet tešla jau paruošta, nulupame, išimama sėklas ir supjaustome obuolius skiltelėmis.
Atskiroje lėkštėje sumaišome cukrų ir cinamoną.
Kai viskas paruošta, kočiojame tešlą ir pjaustome stačiakampio formos gabalėliais.
Obuolius apvoliojame cukruje ir cinamone, dėliojame ant iškočiotos tešlos gabalėlių.
Suvyniojame obuolius tešloje, tuomet sausainio viršų pamirkome kiaušinio baltyme ir cukruje su cinamonu.
Dedame į skardą ir kepame, kol gražiai paruduoja.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...