| šiek tiek | krapai |
| 0.5 litro | burokėliai (marinuoti obuolių sultyse) |
| 0.5 stiklinės | vanduo |
| šiek tiek | agurkų |
| šiek tiek | petražolės |
| 1 litras | kefyras |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| 1 vienetas | sultinys (kubelis) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Bananų sulčių sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Arbūzinė sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta bulvių sriuba
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Šaldžiasriubė
-
Agurkų šaltsriubė
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Saldi slyvų sriuba
Šaltibarščiai
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Krapai
-
Burokėliai, marinuoti obuolių sultyse,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 stiklinės - Agurkai
- Petražolės
-
Kefyras,
1 litras - Svogūnai, laiškai
-
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į puodą sudedame burokus, tada užpilame sultinį, ištirpdytą karštame vandenyje. Sudedame agurkus, užpilame kefyru, sudedame svogūnų laiškus, krapus, petražoles. Galima dėti kiaušinių, pagardinti grietine. Čia jau kam kaip labiau patinka.
Komentarai (9)
-
kale
2011-01-06 13:11
be jau slykstus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! %-) %-) %-)
kyselk kustel k ;DDDDDDDDD ******
-
Rosi x)
2010-08-24 18:46
reiks pamegint atrodo skanu :jee: %-)
-
Vika;)
2010-01-14 22:45
Mmmm :jee: Nereikia to sultinio, sugadinsit sriuba. ;-)
-
Redacka
2009-09-02 14:21
pabandykit, tada padiskutuosim.
-
Rimce
2009-08-30 19:18
jau cia su tuo sultiniu visai kazkokia nesamone
PVZ.alus ir kefyras :bloga:
-
lexi
2009-05-15 19:50
idomiai cia su tuo sultiniu ;-)
-
Redacka
2009-04-20 16:50
ne, nieko nesumaisiau. sultinys priduoda specifini skoni, naudojamas vietoj prieskoniu, kad barsciai nebutu beskoniai. pamegink, tikrai lb skanu! :super:
-
Snapas
2009-04-20 15:26
O kam dar tas sultinys??? Turbūt receptus sumaišei...
