Nuplauti uogas, didesnes perpjauti ir sudėti į indą (jei mėgstate trintas, galite sutrinti).
Į puodą pilkite vyną, sirupą arba medų, sudėkite tarkuotą imbierą.
Kaitinkite ant silpnos ugnies, kai pradės virti nukelkite.
Sumeskite pjaustytas mėtas ir leiskite sriubai atvėsti.
Skystį perkoškite ,supilkite ant braškių ir išmaišykite.
Galite pagardinti smulkintais riešutais.
Skanaus :)

Labai skani braškių sriuba
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų | braškės |
1 vienetas | imbieras (šaknis, 5 cm ilgio) |
300 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
1 valgomasis šaukštas | braškių sirupas (gali būti medus ) |
2 vienetai | mėta (arba rozmarinas, šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananai šokolade
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Šokoladinis desertas
-
Vasariškas desertas
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Vaflių tortas
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Varškės ledai
-
Šokoladiniai traškučiai
-
„Baltosios gėlės“
-
Pyragėliai su kremu
-
Arbūzų šerbetas
-
Dribsniai su vaisiais
-
Grietinėlės ledai
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Tinginys
-
Vyšnių želė
Labai skani braškių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
500 gramų -
Imbieras, šaknis, 5 cm ilgio,
1 vienetas -
Vynas, baltas, sausas,
300 mililitrų -
Braškių sirupas, gali būti medus ,
1 valgomasis šaukštas -
Mėta, arba rozmarinas, šakelės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti uogas, didesnes perpjauti ir sudėti į indą (jei mėgstate trintas, galite sutrinti).
Į puodą pilkite vyną, sirupą arba medų, sudėkite tarkuotą imbierą.
Kaitinkite ant silpnos ugnies, kai pradės virti nukelkite.
Sumeskite pjaustytas mėtas ir leiskite sriubai atvėsti.
Skystį perkoškite ,supilkite ant braškių ir išmaišykite.
Galite pagardinti smulkintais riešutais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...