Nuplauti uogas, didesnes perpjauti ir sudėti į indą (jei mėgstate trintas, galite sutrinti).
Į puodą pilkite vyną, sirupą arba medų, sudėkite tarkuotą imbierą.
Kaitinkite ant silpnos ugnies, kai pradės virti nukelkite.
Sumeskite pjaustytas mėtas ir leiskite sriubai atvėsti.
Skystį perkoškite ,supilkite ant braškių ir išmaišykite.
Galite pagardinti smulkintais riešutais.
Skanaus :)

Labai skani braškių sriuba
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų | braškės |
1 vienetas | imbieras (šaknis, 5 cm ilgio) |
300 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
1 valgomasis šaukštas | braškių sirupas (gali būti medus ) |
2 vienetai | mėta (arba rozmarinas, šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Bananų skanėstas
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Vaisių desertas
-
Citrininiai putėsiai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Vasaros desertas
-
Margutis
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Vaisiai šokolade
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Mango pudingas
-
Vaisių salotos
-
Desertas "Vojei"
-
Braškumėlis
-
Braškių desertas per minutę
-
Grietinėlės ledai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Desertinis tortas
Labai skani braškių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
500 gramų -
Imbieras, šaknis, 5 cm ilgio,
1 vienetas -
Vynas, baltas, sausas,
300 mililitrų -
Braškių sirupas, gali būti medus ,
1 valgomasis šaukštas -
Mėta, arba rozmarinas, šakelės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti uogas, didesnes perpjauti ir sudėti į indą (jei mėgstate trintas, galite sutrinti).
Į puodą pilkite vyną, sirupą arba medų, sudėkite tarkuotą imbierą.
Kaitinkite ant silpnos ugnies, kai pradės virti nukelkite.
Sumeskite pjaustytas mėtas ir leiskite sriubai atvėsti.
Skystį perkoškite ,supilkite ant braškių ir išmaišykite.
Galite pagardinti smulkintais riešutais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...