
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kalvadosas |
2 valgomieji šaukštai | abrikosų (džemas) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai (duonos) |
1 stiklinė | cukrus |
2 stiklinės | rislingas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (tarkuota žievelė) |
šiek tiek | cinamonas (lazdelė) |
7 vienetai | obuoliai |
Paruoškite leistinukus: Nulupkite 2 obuolius sutarkuokite ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniu, kalvadosu, 1/4 stiklinės cukraus, bei likusiomis tarkuotomis citrinų žievelėmis. Gautą masę atšaldykite ir suformuokite mažus rutuliukus. Užvirinkite tris stiklines vandens, supilkite likusias citrinų sultis, likusį ketvirtadalį stiklinės cukraus ir sumažinę ugnį sumeskite obuolių rutuliukus. Virkite apie dvi minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arbūzinė sriuba
-
Saldi makaronų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Aguonpienis
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Labai skani braškių sriuba
-
Vaisių sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Mėlynių sriuba
-
Vyšnių sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
Obuolių sriuba

- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kalvadosas,
2 valgomieji šaukštai -
Abrikosai, džemas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, duonos,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Rislingas,
2 stiklinės - Citrinų sultys
- Citrinos, tarkuota žievelė
- Cinamonas, lazdelė
-
Obuoliai,
7 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
5 obuolius supjaustykite kubeliais. Į dvi su puse stiklinės vandens suberkite pusę stiklinės cukraus, užvirinkite ir kaitinkite porą minučių. Sumeskite obuolių kubelius, cinamono lazdelę, dalį tarkuotų citrinos žievelių, supilkite rislingą ir virkite, kol obuoliai suminkštės. Sukrėskite džemą, supilkite dalį citrinų sulčių ir pakaitinkite 10 minučių. Išgriebę cinamono lazdelę, sriubą sutrinkite elektriniu plakikliu. Kai atauš, porai valandų palikite šaldytuve.
Paruoškite leistinukus: Nulupkite 2 obuolius sutarkuokite ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniu, kalvadosu, 1/4 stiklinės cukraus, bei likusiomis tarkuotomis citrinų žievelėmis. Gautą masę atšaldykite ir suformuokite mažus rutuliukus. Užvirinkite tris stiklines vandens, supilkite likusias citrinų sultis, likusį ketvirtadalį stiklinės cukraus ir sumažinę ugnį sumeskite obuolių rutuliukus. Virkite apie dvi minutes.
Komentarai (10)
-
dovydas
2010-09-07 14:08
%-)
%-)
liuks %-)