
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kalvadosas |
2 valgomieji šaukštai | abrikosų (džemas) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai (duonos) |
1 stiklinė | cukrus |
2 stiklinės | rislingas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (tarkuota žievelė) |
šiek tiek | cinamonas (lazdelė) |
7 vienetai | obuoliai |
Paruoškite leistinukus: Nulupkite 2 obuolius sutarkuokite ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniu, kalvadosu, 1/4 stiklinės cukraus, bei likusiomis tarkuotomis citrinų žievelėmis. Gautą masę atšaldykite ir suformuokite mažus rutuliukus. Užvirinkite tris stiklines vandens, supilkite likusias citrinų sultis, likusį ketvirtadalį stiklinės cukraus ir sumažinę ugnį sumeskite obuolių rutuliukus. Virkite apie dvi minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Labai skani braškių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Vyšnių sriuba
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Aguonpienis
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Vaisių sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Vengriška šaltsriubė
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Bananų sulčių sriuba
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
Obuolių sriuba

- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kalvadosas,
2 valgomieji šaukštai -
Abrikosai, džemas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, duonos,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Rislingas,
2 stiklinės - Citrinų sultys
- Citrinos, tarkuota žievelė
- Cinamonas, lazdelė
-
Obuoliai,
7 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
5 obuolius supjaustykite kubeliais. Į dvi su puse stiklinės vandens suberkite pusę stiklinės cukraus, užvirinkite ir kaitinkite porą minučių. Sumeskite obuolių kubelius, cinamono lazdelę, dalį tarkuotų citrinos žievelių, supilkite rislingą ir virkite, kol obuoliai suminkštės. Sukrėskite džemą, supilkite dalį citrinų sulčių ir pakaitinkite 10 minučių. Išgriebę cinamono lazdelę, sriubą sutrinkite elektriniu plakikliu. Kai atauš, porai valandų palikite šaldytuve.
Paruoškite leistinukus: Nulupkite 2 obuolius sutarkuokite ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniu, kalvadosu, 1/4 stiklinės cukraus, bei likusiomis tarkuotomis citrinų žievelėmis. Gautą masę atšaldykite ir suformuokite mažus rutuliukus. Užvirinkite tris stiklines vandens, supilkite likusias citrinų sultis, likusį ketvirtadalį stiklinės cukraus ir sumažinę ugnį sumeskite obuolių rutuliukus. Virkite apie dvi minutes.
Komentarai (10)
-
dovydas
2010-09-07 14:08
%-)
%-)
liuks %-)