Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis knorr fix ruošinys spagečiams su 4 sūrių ir brokolių padažu
500 gramų makaronai (juostelės)
75 gramai migdolai (drožlės)
1 arbatinis šaukštelis sūris (pelėsinis)
200 mililitrų vanduo
150 gramų sūris (geltonasis)
150 mililitrų grietinėlės, 35%
Papuošimui:
šiek tiek bazilikas (lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Puode užvirkite vandenį. Išvirkite makaronus "al dente".
2.
Knorr FIX ruošinį sumaišykite su vandeniu ir grietinėle. Užvirkite. Suberkite tarkuotus sūrius ir maišykite, kol šie išsilydys.
3.
Į padažą sudėkite makaronus. Gerai išmaišykite ir nedelsiant patiekite. Pabarstykite skrudintais migdolais ir bazilikų lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Puode užvirkite vandenį. Išvirkite makaronus "al dente".

  2. Knorr FIX ruošinį sumaišykite su vandeniu ir grietinėle. Užvirkite. Suberkite tarkuotus sūrius ir maišykite, kol šie išsilydys.

  3. Į padažą sudėkite makaronus. Gerai išmaišykite ir nedelsiant patiekite. Pabarstykite skrudintais migdolais ir bazilikų lapeliais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų