Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti.
Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami.
Į sultinį sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių.
Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.
Ryžiai
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1.5 stiklinės | ryžiai (ilgagrūdžiai) |
| 0.25 stiklinės | svogūnai (smulkinti) |
| 1 skiltelė | česnakas (smulkintas) |
| 3 stiklinės | sultinys |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Airijos bulvių košė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Manų košė
-
Ruginė košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Skani grikių košė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Vaikiška tyrelė
-
Kvietinė košė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Bulvių košė su sūriu
-
Linksmoji bulvių košė
-
Grikiai termose
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Ryžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai, ilgagrūdžiai,
1.5 stiklinės -
Svogūnai, smulkinti,
1/4 stiklinės -
Česnakas, smulkintas,
1 skiltelė -
Sultinys,
3 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti.
Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami.
Į sultinį sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių.
Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
