Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti.
Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami.
Į sultinį sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių.
Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.

Ryžiai
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1.5 stiklinės | ryžiai (ilgagrūdžiai) |
0.25 stiklinės | svogūnai (smulkinti) |
1 skiltelė | česnakas (smulkintas) |
3 stiklinės | sultinys |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Manų košė su riešutais
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Šventinis grikių rizotas
-
Skani bulvių košė
-
Manų košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Citrininiai ryžiai
-
Grikių gėlės
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Kepti ryžiai
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Sorų kruopų košė
-
Avižinė košė
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
Ryžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai, ilgagrūdžiai,
1.5 stiklinės -
Svogūnai, smulkinti,
1/4 stiklinės -
Česnakas, smulkintas,
1 skiltelė -
Sultinys,
3 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti.
Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami.
Į sultinį sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių.
Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...