Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti.
Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami.
Į sultinį sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių.
Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.

Ryžiai
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1.5 stiklinės | ryžiai (ilgagrūdžiai) |
0.25 stiklinės | svogūnai (smulkinti) |
1 skiltelė | česnakas (smulkintas) |
3 stiklinės | sultinys |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Manų košė su riešutais
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Bulviškienė
-
Virti žirniai
-
Vaikiška tyrelė
-
Grikių gėlės
-
Ryžių košė su cukinija
-
Kepti obuoliai
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Saldi makaronų košė
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Makaroniada
-
Graikiškos bulvės
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Grikių rizotas
-
Rabarbarų tyrė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Manų apkepas su razinomis
Ryžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai, ilgagrūdžiai,
1.5 stiklinės -
Svogūnai, smulkinti,
1/4 stiklinės -
Česnakas, smulkintas,
1 skiltelė -
Sultinys,
3 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti.
Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami.
Į sultinį sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių.
Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...