Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti.
Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami.
Į sultinį sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių.
Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.
Ryžiai
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1.5 stiklinės | ryžiai (ilgagrūdžiai) |
0.25 stiklinės | svogūnai (smulkinti) |
1 skiltelė | česnakas (smulkintas) |
3 stiklinės | sultinys |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinių dribsnių košė su cinamonu
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Grikių košė su grybais
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Moliūgų-obuolių džemas
- Morkų košė su obuoliais
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Manų košė su riešutais
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Bulvių košė su grybais
- Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
- Bulvių košė su sūriu
- Grikiai termose
- Vaikiška tyrelė
- Žirnių tyrė
- Karamelinė košė
- Avižinė košė
- Ryžių košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
Ryžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai, ilgagrūdžiai,
1.5 stiklinės -
Svogūnai, smulkinti,
1/4 stiklinės -
Česnakas, smulkintas,
1 skiltelė -
Sultinys,
3 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti.
Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami.
Į sultinį sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių.
Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...