Atsargiai berti grikius į termosą – atskirti lukštus ar kitus pastebėtus nešvarumus.
Pagardinti prieskoniais, galima įdėti gabalėlį sviesto.
Užkaitinti vandenį ir užpilti grikius. Atsargiai išmaišyti medine mentele, paragauti ir gal dar pagardinti.
Termosą užsukti ir palikti. Po kelių valandų galima valgyti.
Teko skaityti, kad tai Tibeto vienuolių receptas.

Grikiai termose
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grikiai |
2.5 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su daržovėm
-
Biri grikių košė
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Grikių gėlės
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Skani grikių košė
-
Grikiai su vištiena
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Šventinis grikių rizotas
-
Grikių plovas su vištiena
-
Grikių košė su sūriu
-
Grikių košė su grybais
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Desertinė grikių košė
-
Grikių rizotas
-
Žirnių tyrė
-
Ruginė košė
-
Manų košė
Grikiai termose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grikiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai berti grikius į termosą – atskirti lukštus ar kitus pastebėtus nešvarumus.
Pagardinti prieskoniais, galima įdėti gabalėlį sviesto.
Užkaitinti vandenį ir užpilti grikius. Atsargiai išmaišyti medine mentele, paragauti ir gal dar pagardinti.
Termosą užsukti ir palikti. Po kelių valandų galima valgyti.
Teko skaityti, kad tai Tibeto vienuolių receptas.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ziko
2011-06-19 17:36
jo reikia isbandyti
-
Aleksandras
2011-01-29 11:40
Lengvas ir sveikas maistas kelionei. Reikės būtinai išbandyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...