Atsargiai berti grikius į termosą – atskirti lukštus ar kitus pastebėtus nešvarumus.
Pagardinti prieskoniais, galima įdėti gabalėlį sviesto.
Užkaitinti vandenį ir užpilti grikius. Atsargiai išmaišyti medine mentele, paragauti ir gal dar pagardinti.
Termosą užsukti ir palikti. Po kelių valandų galima valgyti.
Teko skaityti, kad tai Tibeto vienuolių receptas.
Grikiai termose
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | grikiai |
| 2.5 stiklinės | vanduo |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių plovas su vištiena
-
Grikių košė su grybais
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Grikiai su vištiena
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Šventinis grikių rizotas
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Desertinė grikių košė
-
Grikių gėlės
-
Biri grikių košė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Grikių rizotas
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su sūriu
-
Vištiena su ryžiais
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Rabarbarų tyrė
Grikiai termose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grikiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai berti grikius į termosą – atskirti lukštus ar kitus pastebėtus nešvarumus.
Pagardinti prieskoniais, galima įdėti gabalėlį sviesto.
Užkaitinti vandenį ir užpilti grikius. Atsargiai išmaišyti medine mentele, paragauti ir gal dar pagardinti.
Termosą užsukti ir palikti. Po kelių valandų galima valgyti.
Teko skaityti, kad tai Tibeto vienuolių receptas.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ziko
2011-06-19 17:36
jo reikia isbandyti
-
Aleksandras
2011-01-29 11:40
Lengvas ir sveikas maistas kelionei. Reikės būtinai išbandyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
