
Ženšenio šaknies tyrelė
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | ženšenis (šaknis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Šviežią šaknį kruopščiai nuplauti, supjaustyti gabaliukais, sutrinti į tyrelę, kurios duoti po 1/3 arbatinio šaukštelio arba sumaišyti su natūraliomis sultimis, drebučiais, kisieliais. Valgyti lėtai, 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Silkės salotos
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Ruginė košė
-
Sorų kruopų košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Kvietinė košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Silkė su manų koše
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Kukurūzų košė
-
Saldi makaronų košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Keksiukai su riešutais
Ženšenio šaknies tyrelė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ženšenis, šaknis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežią šaknį kruopščiai nuplauti, supjaustyti gabaliukais, sutrinti į tyrelę, kurios duoti po 1/3 arbatinio šaukštelio arba sumaišyti su natūraliomis sultimis, drebučiais, kisieliais. Valgyti lėtai, 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...