120 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
1.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
600 gramų | moliūgai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | pienas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių košė su varške
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Manų košė su vaisiais
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Moliūgų košė su medumi
- Skani avižinė košė
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Morkų ir bulvių košė
- Makaroniada
- Špinatų tyrė
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Avižinių dribsnių košė su cinamonu
- Vaikiška tyrelė
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Ryžių košė su vaisiais
- Pieniška ryžių košė
- Grikių košė su daržovėm
- Smaližių avižinė košė
Moliūginė košė
-
Sviestas,
120 gramų -
Manų kruopos,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Moliūgai,
600 gramų - Druska
-
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi, apverdami truputyje vandens. Tada išgriebiami, nusausinami, sugrūdami, įpilama pieno, įdedama 60 g sviesto, suberiamos manų kruopos, cukraus, druska, ir masė verdama ant mažos ugnies. Košė tiekiama užpilta tirpintu sviestu.
Komentarai (6)
-
Inesa
2011-09-27 21:55
O as moliuga tarkuoju ir verdu tik piene, po to dedu soros kruopos. Druskos,sviesto pagal skoni.Taip gamino mano močiute. :super2:
-
goblin
2011-09-27 19:50
Nedėjau cukraus, nes moliūgas saldus. Ir sviesto tik pusę nurodyto kiekio. :ok:
-
šiaipsau
2011-09-27 18:45
Visiems papasakosiu, kad labai faina košė! :bravo: