Slyvos nuplaunamos, nusausinamos, išimami kauliukai, vietoj kauliukų įberiama cukraus.
Pienas užvirinamas kartu su sviestu ir trupučiu druskos. Užvirus maišant beriamos kruopos, verdama, kol sutirštės. Tyrė ataušinama, įdedamas kiaušinio trynys ir išplaktas iki standžių putų baltymas.
Tyrės imama po šaukštą, įspaudžiama po vieną slyvą ir kepama karštuose riebaluose, kol apgels. Iškepus užbarstoma cukraus pudra.
Vietoj slyvų galima panaudoti Kaukazo slyvaites, abrikosus ar vyšnias, taip pat išimtus kaulavaisius iš kompoto.

Slyvos manų kruopų košėje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
200 gramų | slyvos |
šiek tiek | cukrus |
25 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė
-
Smaližių avižinė košė
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Karamelinė košė
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinės košės apkepas
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Desertinė avižinė košė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Avižinės košės pudingas
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Kukurūzų kruopų košė
Slyvos manų kruopų košėje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Slyvos,
200 gramų - Cukrus
-
Sviestas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvos nuplaunamos, nusausinamos, išimami kauliukai, vietoj kauliukų įberiama cukraus.
Pienas užvirinamas kartu su sviestu ir trupučiu druskos. Užvirus maišant beriamos kruopos, verdama, kol sutirštės. Tyrė ataušinama, įdedamas kiaušinio trynys ir išplaktas iki standžių putų baltymas.
Tyrės imama po šaukštą, įspaudžiama po vieną slyvą ir kepama karštuose riebaluose, kol apgels. Iškepus užbarstoma cukraus pudra.
Vietoj slyvų galima panaudoti Kaukazo slyvaites, abrikosus ar vyšnias, taip pat išimtus kaulavaisius iš kompoto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...