Slyvos nuplaunamos, nusausinamos, išimami kauliukai, vietoj kauliukų įberiama cukraus.
Pienas užvirinamas kartu su sviestu ir trupučiu druskos. Užvirus maišant beriamos kruopos, verdama, kol sutirštės. Tyrė ataušinama, įdedamas kiaušinio trynys ir išplaktas iki standžių putų baltymas.
Tyrės imama po šaukštą, įspaudžiama po vieną slyvą ir kepama karštuose riebaluose, kol apgels. Iškepus užbarstoma cukraus pudra.
Vietoj slyvų galima panaudoti Kaukazo slyvaites, abrikosus ar vyšnias, taip pat išimtus kaulavaisius iš kompoto.

Slyvos manų kruopų košėje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
200 gramų | slyvos |
šiek tiek | cukrus |
25 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Karamelinė košė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Avižinės košės pudingas
-
Skani avižinė košė
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Avižinės košės apkepas
-
Desertinė avižinė košė
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Smaližių avižinė košė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
Slyvos manų kruopų košėje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Slyvos,
200 gramų - Cukrus
-
Sviestas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvos nuplaunamos, nusausinamos, išimami kauliukai, vietoj kauliukų įberiama cukraus.
Pienas užvirinamas kartu su sviestu ir trupučiu druskos. Užvirus maišant beriamos kruopos, verdama, kol sutirštės. Tyrė ataušinama, įdedamas kiaušinio trynys ir išplaktas iki standžių putų baltymas.
Tyrės imama po šaukštą, įspaudžiama po vieną slyvą ir kepama karštuose riebaluose, kol apgels. Iškepus užbarstoma cukraus pudra.
Vietoj slyvų galima panaudoti Kaukazo slyvaites, abrikosus ar vyšnias, taip pat išimtus kaulavaisius iš kompoto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...