Slyvos nuplaunamos, nusausinamos, išimami kauliukai, vietoj kauliukų įberiama cukraus.
Pienas užvirinamas kartu su sviestu ir trupučiu druskos. Užvirus maišant beriamos kruopos, verdama, kol sutirštės. Tyrė ataušinama, įdedamas kiaušinio trynys ir išplaktas iki standžių putų baltymas.
Tyrės imama po šaukštą, įspaudžiama po vieną slyvą ir kepama karštuose riebaluose, kol apgels. Iškepus užbarstoma cukraus pudra.
Vietoj slyvų galima panaudoti Kaukazo slyvaites, abrikosus ar vyšnias, taip pat išimtus kaulavaisius iš kompoto.

Slyvos manų kruopų košėje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
200 gramų | slyvos |
šiek tiek | cukrus |
25 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Karamelinė košė
-
Avižinė košė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Avižinės košės apkepas
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Desertinė avižinė košė
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Skani avižinė košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Smaližių avižinė košė
-
Avižinės košės pudingas
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
Slyvos manų kruopų košėje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Slyvos,
200 gramų - Cukrus
-
Sviestas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvos nuplaunamos, nusausinamos, išimami kauliukai, vietoj kauliukų įberiama cukraus.
Pienas užvirinamas kartu su sviestu ir trupučiu druskos. Užvirus maišant beriamos kruopos, verdama, kol sutirštės. Tyrė ataušinama, įdedamas kiaušinio trynys ir išplaktas iki standžių putų baltymas.
Tyrės imama po šaukštą, įspaudžiama po vieną slyvą ir kepama karštuose riebaluose, kol apgels. Iškepus užbarstoma cukraus pudra.
Vietoj slyvų galima panaudoti Kaukazo slyvaites, abrikosus ar vyšnias, taip pat išimtus kaulavaisius iš kompoto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...