400 gramų | kiauliena (faršas) |
120 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
1 pakelis | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
2 skiltelės | česnakas |
400 gramų | pomidorai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
10 vienetų | alyvuogių (juodos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spagečiai a‘la Carbonara
- Makaronai su avokadų padažu
- Ryžių apkepas su grybais
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Olandiškas ryžių apkepas
- Tagliatelle Bolognese
- Kepti ryžiai
- Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
- Varškės apkepas su ryžiais
- Porai su ryžiais
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Skryliai su šoninės padažu
- Risotto
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Tagliatelle su grybų padažu
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Lazaninis makaronų apkepas
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, faršas,
400 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
120 gramų -
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 pakelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai, konservuoti,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės, juodos,
10 vienetų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Komentarai