
Graikiški spagečiai su malta mėsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | kiauliena (faršas) |
120 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
1 pakelis | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
2 skiltelės | česnakas |
400 gramų | pomidorai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
10 vienetų | alyvuogių (juodos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
2.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
3.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
4.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
5.
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių kepsneliai
-
Daniškas plovas
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Ryžių apkepas
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Makaronų saulytė
-
Nuostabioji paelija
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Makaronai su daržovėmis
-
Itališki vamzdeliai su mėsa
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Au gratin tagliatelle makaronai
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Makaronai su avokadų padažu
Graikiški spagečiai su malta mėsa
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, faršas,
400 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
120 gramų -
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 pakelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai, konservuoti,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės, juodos,
10 vienetų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai