Graikiški spagečiai su malta mėsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | kiauliena (faršas) |
| 120 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
| 1 pakelis | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 400 gramų | pomidorai (konservuoti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 10 vienetų | alyvuogių (juodos) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
2.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
3.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
4.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
5.
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Makaronai su lašiša
-
Lazanija su lašiša
-
Makaronai su krevetėmis
-
Spageti Carbonara
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Vištiena su ryžiais
-
Makaronai su sojos faršu
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Greiti spagečiai su dešrelėmis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Jūreiviški makaronai
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Įdaryti caneloni
-
Plovas
-
Porai su ryžiais
-
Jūreiviški makaronai
Graikiški spagečiai su malta mėsa
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, faršas,
400 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
120 gramų -
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 pakelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai, konservuoti,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės, juodos,
10 vienetų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai