400 gramų | kiauliena (faršas) |
120 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
1 pakelis | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
2 skiltelės | česnakas |
400 gramų | pomidorai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
10 vienetų | alyvuogių (juodos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su faršu
- Porai su ryžiais
- Lazanija su lašiša
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Tagliatelle su krevetėmis
- Netikra lazanija
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Vištiena su ryžiais
- Makaronai su vištiena
- Makaronai su vištiena kario padaže
- Virtinukai
- Įdaryti makaronai
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Ryžių rizotas
- Tagliatelle su grybų padažu
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Jūreiviški makaronai
- Plovas orkaitėje
- Garfildo lazanija
Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, faršas,
400 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
120 gramų -
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 pakelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai, konservuoti,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės, juodos,
10 vienetų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Komentarai