Avižinė košė su džiovintais vaisiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės | vanduo |
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
5 vienetai | abrikosų (džiovinti) |
1 valgomasis šaukštas | razinos |
1 valgomasis šaukštas | žemės riešutai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Džiovintus abrikosus užplikyti verdančiu vandeniu ir pamirkyti 10- 15 minučių. Išsemti ir supjaustyti. Pusę abrikosų palikti papuošimui.
2.
Dribsnius užplikyti karštu vandeniu, dėti žiupsnelį druskos ir sumaišyti su riešutais, džiovintais vaisiais.
3.
Užvirti ir virti 2- 3 minutes maišant. Palikti košę dar keletai minučių brinkti.
4.
Pagardinti sviestu, medumi ir pabarstyti likusiais abrikosais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkų košė su obuoliais
- Kepti obuoliai
- Melionų- manų košė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Obuolienė
- Mango ir bananų tyrė
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Moliūgų ir obuolių košė
- Desertinė avižinė košė
- Rabarbarų tyrė
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Manų košė su vaisiais
- Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
- Avižinės košės pudingas
- Avižinės košės apkepas
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Skani avižinė košė
- Sveikuolių pusryčiai
- Avižinė košė su moliūgų tyre
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė -
Abrikosai, džiovinti,
5 vienetai -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas -
Žemės riešutai,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus abrikosus užplikyti verdančiu vandeniu ir pamirkyti 10- 15 minučių. Išsemti ir supjaustyti. Pusę abrikosų palikti papuošimui.
Dribsnius užplikyti karštu vandeniu, dėti žiupsnelį druskos ir sumaišyti su riešutais, džiovintais vaisiais.
Užvirti ir virti 2- 3 minutes maišant. Palikti košę dar keletai minučių brinkti.
Pagardinti sviestu, medumi ir pabarstyti likusiais abrikosais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...