Avižinė košė su džiovintais vaisiais
AUTORIUS:
Toma
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės vanduo
1 stiklinė avižinių dribsnių
5 vienetai abrikosų (džiovinti)
1 valgomasis šaukštas razinos
1 valgomasis šaukštas žemės riešutai
1 valgomasis šaukštas medus
2 arbatiniai šaukšteliai sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Džiovintus abrikosus užplikyti verdančiu vandeniu ir pamirkyti 10- 15 minučių. Išsemti ir supjaustyti. Pusę abrikosų palikti papuošimui.
2.
Dribsnius užplikyti karštu vandeniu, dėti žiupsnelį druskos ir sumaišyti su riešutais, džiovintais vaisiais.
3.
Užvirti ir virti 2- 3 minutes maišant. Palikti košę dar keletai minučių brinkti.
4.
Pagardinti sviestu, medumi ir pabarstyti likusiais abrikosais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avižinė košė su džiovintais vaisiais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Džiovintus abrikosus užplikyti verdančiu vandeniu ir pamirkyti 10- 15 minučių. Išsemti ir supjaustyti. Pusę abrikosų palikti papuošimui.

  2. Dribsnius užplikyti karštu vandeniu, dėti žiupsnelį druskos ir sumaišyti su riešutais, džiovintais vaisiais.

  3. Užvirti ir virti 2- 3 minutes maišant. Palikti košę dar keletai minučių brinkti.

  4. Pagardinti sviestu, medumi ir pabarstyti likusiais abrikosais.

Receptą atsiuntė Toma
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų