
Moliūgų ir obuolių košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Rabarbarų tyrė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Desertinė avižinė košė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Kepti obuoliai
-
Obuolienė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Manų košė su vaisiais
-
Melionų- manų košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Kopūstienė su grybais
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Grikių košė su daržovėm
-
Lietuviška kopūstienė
-
Žirnių tyrė
Moliūgų ir obuolių košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Renata
2011-10-04 23:59
:super: kudikiu kosyte :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...