
Moliūgų ir obuolių košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Kepti obuoliai
-
Mango ir bananų tyrė
-
Melionų- manų košė
-
Desertinė avižinė košė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Morkų košė su obuoliais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Manų košė su vaisiais
-
Rabarbarų tyrė
-
Obuolienė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Manų ir moliūgų košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Žirnių tyrė
-
Kopūstienė su grybais
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Lietuviška kopūstienė
Moliūgų ir obuolių košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Renata
2011-10-04 23:59
:super: kudikiu kosyte :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...