
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | moliūgai |
1 stiklinė | pienas |
10 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
2.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
3.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Moliūgų košė su medumi
-
Vaikiška tyrelė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Moliūgų košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Manų ir moliūgų košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Žirnienė su grybais
-
Žirnių tyrė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Špinatų tyrė
-
Žirnių tyrė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
500 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sviestas,
10 gramų -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...