
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | moliūgai |
1 stiklinė | pienas |
10 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
2.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
3.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų ir moliūgų košė
-
Kopūstienė su grybais
-
Špinatų tyrė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Moliūgų košė
-
Ropių piure
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Žirnienė su grybais
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Vaikiška tyrelė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Morkų košė su obuoliais
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Žirnių tyrė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Grikių košė su daržovėm
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
500 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sviestas,
10 gramų -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...