
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | moliūgai |
1 stiklinė | pienas |
10 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
2.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
3.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ropių piure
-
Lietuviška kopūstienė
-
Kopūstienė su grybais
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Žirnių tyrė
-
Manų ir moliūgų košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Žirnių tyrė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Grikių košė su daržovėm
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Špinatų tyrė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Morkų košė su obuoliais
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Žirnienė su grybais
-
Moliūgų košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
500 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sviestas,
10 gramų -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...