Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | moliūgai |
| 1 stiklinė | pienas |
| 10 gramų | sviestas |
| 0.5 stiklinės | manų kruopos |
| 1 žiupsnelis | cukrus |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
2.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
3.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų košė
-
Žirnių tyrė
-
Ropių piure
-
Vištiena su bulvių koše
-
Kopūstienė su grybais
-
Morkų košė su obuoliais
-
Žirnių tyrė
-
Žirnienė su grybais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Vaikiška tyrelė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Špinatų tyrė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Manų ir moliūgų košė
-
Avižinės košės pudingas
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
500 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sviestas,
10 gramų -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą nulupti, apvirti, su smulkintuvu suplakti.
Įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti manų kruopas, cukrų bei druską.
Virti pastoviai maišant kol sutirštės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
