Riešutų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
| 1 valgomasis šaukštas | lazdyno riešutai (malti) |
| 0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Varškės padažas
-
Marinatas vištienai
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Čilietiškas padažas
-
Olandiškas padažas
-
Kavos padažas
-
Viskio karamelė
-
Kmynų padažas
-
Tikra Guacamole
-
Spanguolių padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Saldžiaaštris padažas
-
Padažas – marinatas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Česnakinis padažas
Riešutų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Lazdyno riešutai, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
