
Riešutų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | lazdyno riešutai (malti) |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas bulvėms
-
Marinatas vištienai
-
Guacamole
-
Užtepėlė
-
Kelmučių - marinatas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Mango padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Padažas – marinatas
-
Žuvies padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Krienų užpilas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Imbiero sirupas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Agurkų padažas
Riešutų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Lazdyno riešutai, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...