
Riešutų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | lazdyno riešutai (malti) |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Čilietiškas padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Grietinės padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Padažas keptai mėsai
-
Tikra Guacamole
-
Žaliasis padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Vanilinis padažas
-
Spanguolių padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Padažas "Čili"
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Pomidorų čatni
-
Pieno padažas
-
Grybų padažas
-
Konservuota adžika
Riešutų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Lazdyno riešutai, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...