
Raudoni šaltibarščiai
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | kefyras |
100 gramų | burokėliai (virti) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lauko čili sriuba
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Špinatų sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Porų sriuba su dešrelėmis
-
Ukrainietiška selianka
-
Paprasta pievagrybių sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Avižienė su grybais
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Rūgšynių sriuba
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Ukrainietiški barščiai
-
Šaltibarščiai
-
Sriuba su kukuliais
-
Trinta aguročių sriuba
Raudoni šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kefyras,
500 mililitrų -
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...