
Raudoni šaltibarščiai
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | kefyras |
100 gramų | burokėliai (virti) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juka
-
Vyšnių sriuba
-
Obuolių sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Brokolių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Soti žuvienė
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Linos sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Paprikų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Sriuba "Fazenda"
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
Raudoni šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kefyras,
500 mililitrų -
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...