
Raudoni šaltibarščiai
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | kefyras |
100 gramų | burokėliai (virti) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Soti žuvienė
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Agurklės sriuba
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Braškynė
-
Skani burokėlių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Linos sriuba
-
Sriuba "Korėja"
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Barščiai
Raudoni šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kefyras,
500 mililitrų -
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...