Kalmaras vyno padaže
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 400 gramų | kalmarai |
| 200 gramų | grietinė |
| 100 mililitrų | baltas vynas |
| 1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelėmis.
2.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinkite dar apie 2 minutes.
3.
Patiekite su ryžiais arba makaronais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Kepti svogūno žiedai
-
Cukinija su feta sūriu
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Karštos bandelės
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Cukinijų gardėsis
-
Braškės šokolade
-
Sūrio piršteliai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Silkė pataluose
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Ikrų užkandėlė
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
Kalmaras vyno padaže
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kalmarai,
400 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelėmis.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinkite dar apie 2 minutes.
Patiekite su ryžiais arba makaronais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
andrius
2012-06-02 17:11
:super: Tikrai skanu desimt balu.
-
as2
2011-02-16 21:21
niam niam skanu :super: :alus: :valgau:
-
Jurga
2009-09-23 14:43
Labai skanu, isimylejome si recepta :D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
